HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 12 Aralık 2017, Salı 09:18:13 tarihinde eklendi. 518 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KILIÇDAROĞLU’NUN YALANLARI, ABD’NİN PLANLARINA UYGUN SÜRÜYOR -

KILIÇDAROĞLU’NUN YALANLARI, ABD’NİN PLANLARINA UYGUN SÜRÜYOR

Amerika’nın Türkiye’miz üzerinde planları ve hesapları var değil mi?

Bu sözlerin manasını biliyoruz değil mi?

İtirazı olan var mı? “Hayır Amerika’nın Türkiye üzerinde bir hesabı bir planı yoktur” diyen birisine rastlar mısınız?

Bu hesapları sebebiyle ülkemizde gizli veya açık defalarca manipülasyon, provokasyon ve hatta ihtilaller yaptırdı değil mi?

Ülkemizdeki her ihtilalin veya ihtilal teşebbüsünün veya siyasi cinayetlerin arkasında direk veya dolaylı olarak Amerika’nın olduğunu artık bilmeyen kaldı mı?

Hani Aşık Mahsuni “Amerika kötüü kötü…” diyordu ya daha da beter kötü. Peki, bu Amerika neden kötüdür yani bu kötülükleri bize neden reva görüyor, planı nedir? Amerika dünyaya hükmetmek istiyor. Magandavari tavırlarıyla kendini cihanın kabadayısı, hakimi görüyor. Gayrisafi milli hasılasından daha fazla borcu olmasına rağmen silahlı kuvvetlerine kendisinin dışındaki bütün dünyadan daha fazla para ayırıyor, harcıyor. Bunca masrafı neden yapıyor? Kabadayılığın dünyaya hükmetmenin dayanılmaz zevki için mi? Çok daha derin işler var. Amerika Birleşik Devletleri bir “Tapınak şövalyelerinin kurduğu devlettir.” Yani “Siyonist ve Masonların devletidir.” Onların gizli hedefleri “dünyaya hakim olmaktır.” Yahudilerin dini kitabı Tevrat’ta (tabi uydurma) şöyle bir ayet vardır “Onların kralları sizin uşağınız olacak…” İşte bu Amerika o mistik yani dini çetenin fedaisi olmuştur. Koskoca Amerikan ordusu birkaç Siyonist para babasının fedaileri gibidir. Onların hedefleri uğruna dünyayı ateş çemberi haline getirmişlerdir. Silahlı kuvvetlerine altı yüz elli milyar dolar bütçe ayırırken sokaklarında aç insanlar köprü altlarında sabahlamaktadırlar.

Pekii, Türkiye’yle ilgi ve alakası nedir?

Birincisi Türk Milletinin tarihine bakacaksınız.

İkincisi de Türkiye’nin dünya haritasındaki yerine bakacaksınız. Eğer Tür Milleti yeniden şahlanır ve tarihindeki misyonunu üstlenirse coğrafyadaki yeri de göz önüne alındığında birçok haydutun oyunlarını ve planlarını bozacak ve de boşa çıkaracak durumda ve konumdadır.

Öyleyse ne yapmak lazım?

Siz Amerika olsanız ne yaparsınız?

İşte Amerika kendi haydut fikirleri açısından gerekenleri yapıyor. Türkiye’de piyonlar bulunuyor. Paralı, parasız menfaatine hizmet edecek gizli, açık uşaklarını devreye sokuyor. Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışıyor. Burada bir şamatadır, bir kargaşadır gidiyor. Kimin haklı olduğunu, kimin doğru söylediğini anlamak için kelimelerin sihrini anlayacağız. Kimin söylediği sözler Amerika’nın plan ve menfaatlerine uygun sıralanıyorsa işte onlar Amerika’nın uşaklarıdır. Unutmayın Amerika’yla örtülü bir savaş veriyoruz “ilan edilmemiş savaş” denir buna. Amerika FETÖ çetelerini ülkesinde barındırıyor mu? Doğumuzdaki bölücü eşkıyaya silah veriyor mu? Suriye’de güneyimizde bir PKK oluşumuna açık bir şekilde silah, para veriyor mu? Bunları yapan Amerika içimizde de birilerini hedef ve planlarına uygun yalanlar sıralayan siyasetçiler kimler? Kılıçdaroğlu mu? Peki, bu adamların Suriye’deki bölücü haydutlarla ilgili, yani Amerikan planları aleyhine bir sözünü duydunuz mu? Yahu çok uzattık, bu adam resmen Amerika için çalışıyor o kadar. Saygılarımla.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek