Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu yazı 07 Aralık 2017, Perşembe 09:24:37 tarihinde eklendi. 2560 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘CHP içinde iktidar olmak isteyenler” değil, “CHP’yi iktidar yapmak isteyenler” kazandı - Ertan Bayer

‘CHP içinde iktidar olmak isteyenler” değil,  “CHP’yi iktidar yapmak isteyenler”  kazandı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 3 Aralık 2017 Pazar günü İlçe Başkanlığı seçimleri yapıldı.

Seçime beyaz liste ile giren mevcut ilçe başkanı Özgür Kaya 163 oyla yeniden ilçe başkanı seçilirken Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın destek verdiği mavi liste ile  seçime giren Alaaddin Güncer 133 oy, milletvekili Turabi Kayan’ın destek verdiği kırmızı liste 113 oy, kimsenin destek vermediği ama  listesinde yer aldığı sonradan ortaya çıkan Zeki Akın da 1 oy aldı.

Seçime girerken Kırmızı liste çok iddialı idi. Beyaz liste ve mavi listeye haksız suçlamalarda bulundu.  Ancak bu suçlamaları “Kırmızı liste CHP’yi iktidar yapmak yerine kendisini CHP içinde iktidar yapmak istiyor.  Küçük olsun benim olsun düşünüyor” şeklinde değerlendiren delegeler “ CHP’yi Türkiye genelinde iktidar yapmak istediğine” inandıkları  delegeler beyaz listeyi yeniden göreve layık gördü.

Peki bu sonuç ne anlama geliyor ? Bu soruyu bizlere CHP’li üye ve delegeler yanıtladı.

CHP’li üyeler bize “Turabi Bey’i biz Ankara’ya AKP’yi yıksın diye gönderdik. O iki dönemden beri Türkiye’nin en başarılı  CHP İlçe başkanlarından biri olan kendi ilçe başkanını yıkmaya çalışıyor. Bedeni vekil oldu ama ruhu hala ilçe başkanı. Bizde Turabi   Bey’i çok seviyoruz.   Biz ruhu acı çekmesin diye bedenini de ilçe başkanı yapacağız. Böylelikle rahat rahat cenazelere ve düğünlere gidecek.  Milletvekili gibi çalışan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’yı da milletvekili yapacağız”  diyerek bu soruyu yanıtladı.

Bunun yanında Kırklareli  Merkez’de de Özgür Kaya’nın destek verdiği beyaz liste kazandı.  Bu da CHP’ni n yeni İl Başkanı’nın CHP Lüleburgaz  İlçe Başkanı Özgür Kaya yani Lüleburgaz belirleyecek demek.  Eğer CHP Kırklareli İl Başkanı’nı Lüleburgaz belirlerse de Kırklareli’nde çok şey değişir.

Hiçbir şey olmazsa CHP’nin Kırklareli Merkez’deki oy oranları artar bu da CHP’nin Kırklareli’ den 2 değil 3 milletvekili çıkarmasını sağlar.

X           x                  x

Türkiye, Lüleburgaz’ı konuştu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 5 Aralık 1934 yılında Avrupalı kadınlardan bile önce  Türk Kadını’na Seçme ve Seçilme Hakkı verilmişti.

Bu hakkın verilişinin 83. Yıl dönümü Lüleburgaz’da coşku ile kutlandı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın da  Lüleburgaz Belediyesi olarak tam destek verdiği kutlamalarda Lüleburgaz tüm Türkiye’ye “Bu güzel gün böyle kutlanır” dedi.

Kalın sağlıcakla…

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek