Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 01 Aralık 2017, Cuma 11:32:08 tarihinde eklendi. 660 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP AYDIN DOĞAN VE FETÖ, AKŞENER’İ ACABA NEDEN DESTEKLİYOR -

CHP AYDIN DOĞAN VE FETÖ, AKŞENER’İ ACABA NEDEN DESTEKLİYOR

Benim doğruyu bulma yöntemim budur. Hangi hususta, hangi meselede tereddüde düşsem hemen bu yönteme başvururum. Açarım bir Aydın Doğan medyasını veya onunla paralel yayın yapan bir gazeteyi, tereddüt ettiğim meselede onların görüşleri nedir? Okuyucularını nereye göndermek istiyorlar? Ben hemen karşı tarafa geçerim “Aydın Doğan nerede ben öbür tarafta” Bana istikamet gösteren sadece Aydın Doğan ve ya ona ait televizyonlar falanda değildir. Benim gibi şaşkınlara yol gösterecek başka Çoban yıldızları da var mesela CHP sözcüleri de aynen Aydın Doğan gibidir. Onlar da hiçbir zaman iyiye iyi doğruya doğru faydalıya faydalı demezler. Aynen onlarında tarif ettikleri yöne gitmeyeceksin. Eğer gidersen önüne ya bir meyhane çıkar ya da çıkmaz sokağa gidersin ya da bir uçuruma yuvarlanırsın. Eski milliyetçi arkadaşlarımdan bazıları şimdi Akşener’ci olmuşlar. Onlara “Akşener’in hep Aydın Doğan’ın gazete ve televizyonlarında boy gösterdiğini söylediğimde bana tepki gösterdiler “Napsın, hangi televizyon veya gazeteye çıksın?” Tamam tamam arkadaşlar siz haklısınız haklısınız da benim sorduğum o değildir. Ben “Neden Akşener sol ve Doğan ve de Mordak medyasına çıkıyor?” demedim. Benim sorum ve de merakım şudur, “NEDEN DOĞAN MEDYASI VE SOLCU TELEVİZYONLAR AKŞENER’E BU KADAR DEĞER VERİYORLAR? NEDEN CHP SALON VE ARAÇ TAHSİS EDİYOR?” Ben bunu soruyorum. Aydın Doğan Akşener’den ne bekliyor? CHP arabalarını neden veriyor? Akşener’in toplantılarını sesli araçlarla neden anons ediyor? CHP Akşener’den ne bekliyor? Bunları merak etmeyelim mi? Siz merak etmiyor musunuz? Yoksa Akşener gelecek Aydın Doğan milyarlarına yeni milyarlar mı katacak? Ya da Akşener iktidar olup Türkiye’yi uçuracak ta CHP ondan mı destekliyor? Sahiden Akşener ülke için faydalı olacak olsa Aydın Doğan destekler mi? CHP destek verir mi? Akşener Türkiye’yi bir anda dünyanın en zengin ülkesi yapacak olsa ve de CHP bunu görse K. Kılıçdaroğlu destek verir mi? Alkışlar mı?

Bir de yeni kılavuzumuz FETÖ’cüler çıktı, bunlarda bütün ümitlerini Akşener’e bağlamışlar. Yine beni yanlış anlamayın. Ben “Akşener FETÖ’cü” demiyorum. Varsa da öyle bir şey o benim mevzumun dışındadır. Ben şunu söylüyorum “FETÖ’cüler neden Akşenerciler?” Soruyu tekrar edelim “Aydın Doğan CHP ve bütün solcular ve de FETÖ’cüler Akşener’den ne bekliyorlar?” Bunu bilmek, sormak hakkımız değil mi? Mesela FETÖ’cüler Akşener’in iktidar olup bütün içerideki yoldaşlarının af edilip çıkarılacağını düşünüyorlar. Bu olur mu olabilir mi? Eminim hep bir ağızdan “olmaz” diyeceksiniz. Eğer mesele öyleyse, yani af falan çıkmayacaksa, bunu birinci ağızdan duymak isteriz.

 

Akşener çıksın bütün açıklığıyla “FETÖ’cüleri asla affetmeyi düşünmüyoruz” desin. Desin ki FETÖ’cülerde bizde bilelim. Evet, bu mesele biraz bulanıktır. Bizim için ise her şey gayet nettir. Mademki Doğan Medyası destekliyor. Mademki CHP yayın arabalarıyla salonlarda destekliyor. Madem ki FETÖ’cülerin yegane ümididir. Çok açık ve net olarak “Bu işte hayır yoktur”. Türk milleti de böyle oyunlara gelmez. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek