Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu yazı 30 Kasım 2017, Perşembe 09:28:39 tarihinde eklendi. 3587 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

3 Aralık’ta dananın kuyruğu kopacak - Ertan Bayer

3 Aralık’ta dananın kuyruğu kopacak

3 Aralık 2017 Pazar günü  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ile  CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı’nın ve CHP Tekirdağ Kapaklı İlçe Örgütü’nün seçimleri var. Hepsi bizi ilgilendiriyor ama CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın seçimleri bizleri biraz daha fazla ilgilendiriyor.

Çünki; çarşı içine çıktığımızda vatandaşlar bize; “Abi derdimiz sıkıntımız oluyor. Daha önce CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na gittiğimizde bizlere kötü davranıyorlardı. CHP delegesi ve üyesi değilsek işimiz çözülmüyordu. Ama son iki yıldan beri Özgür Başkan parti ve insan ayrımı yapmadan işimizi çözüyor. Özgür Başkan orada olmasa bile Bülent Başkan, Serdar abi işlerimizi çözüyor.  Yani Lüleburgaz CHP vatandaşa daha yakın oldu. Özgür Başkan gene başkan olur inşallah” diyorlar.

Biz de onlara “CHP’nin Lüleburgaz’da delegeleri var. 400 tane seçilmiş olmak üzere toplam 420 delege oy kullanacak. Eski CHP’yi isterlerse ilçe başkanını değiştirirler ama onlar da CHP’nin halka ve vatandaşa yakın olmasından memnunlarsa değiştirmezler.” Diyoruz.  

Eskiden ne vardı ? 10 Kasımlarda çelenk koyamayan bir başkan ve ekibi, üye olmak isteyen insanların üyelik formlarını Ankara’ya gönderemeyen bir örgüt,  o bunun adamı,  bu şunun adamı diye ayrım yapan bir örgüt vardı.

Ancak son iki yıldan beri sanki iktidar partisi gibi çalışan,  sorun üreten değil çözüm üreten bir CHP var.   Kürsüye çıktığı zaman sürekli diğer partileri suçlayarak  sonra 45 dakika tarih dersi verip üyeleri sıkan değil, ülke gündemini ve yerel gündemi dakikası dakikasına takip eden bir CHP var. Referandumda  2 bin kişi görevlendirip bir oyun bile şaşmamasını sağlayan bir CHP  Lüleburgaz İlçe Örgütü var.  Bu nedenle CHP’nin rakiplerinin mevcut CHP ilçe başkanından neden rahatsız olduğu az çok belli ama CHP içindekilerin neden rahatsız olduğunu vatandaş bir türlü çözemiyor.

Ancak 3 Aralık 2017 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde  CHP’nin bu 420 kişilik delegesi bir çok şeyi değiştirecek, belki de Lüleburgaz’ın enerjisi ile Trakya’yı, Trakya’nın enerjisi ile Türkiye’yi değiştirecek.

Yani 3 Aralık Pazar günü dananın kuyruğu kopacak.  Vatandaşa yakın  CHP isteyenlerle CHP’yi vatandaştan kaçıranlar yarışacak. Dileğimiz CHP’yi vatandaşlardan kaçıranlar değil, CHP’yi vatandaşlara yakın yapanlarını kazanması.

Kalın sağlıcakla….

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek