33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 24 Ekim 2017, Salı 09:20:23 tarihinde eklendi. 560 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD’nin SAVAŞ TAKDİRLERİNE DİKKAT ETMELİYİZ -

ABD’nin SAVAŞ TAKDİRLERİNE DİKKAT ETMELİYİZ

Şundan eminiz bir kere. “15 Temmuz 2016 darbe girişiminin arkasında kesinlikle ABD vardır” Yani FETÖ bir CIA ve MOSSAD ajanıdır. Bu hakikatin altını çizdikten sonra bir de şu hakikatin altını çizelim. “15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsü sadece bir darbe teşebbüsü değil aynı zamanda bir iç savaş ve Türkiye’yi bölme hareketiydi de”

Olayları bu açıdan değerlendirirsek gelecekle ilgili plan ve tedbirlerimizi ona göre alırız. Biz iyi niyetli olamayız, olmamamız gerekiyor. Tarihimiz bize çok ders veriyor. “cehenneme giden yollar iyi niyete taşlarıyla döşeliymiş” seversiniz veya sevmezsiniz, bu dünyadan bir “Adolf Hitler” geçti. İkinci dünya harbinin başrollerinden birisiydi. Onun “kavgam” adında bir kitabı vardır. O kitapta kavgasını anlatırken “neden Siyonist ve Yahudi düşmanı olduğunu” şöyle izah ediyor. “ben Kiliseye gidip de papazları dinlediğimde papazlar hep Yahudilerin kötülüklerinden anlatıyorlardı. (unutmayın ki Hristiyan din adamları Yahudi’ye düşmandırlar. Hz. İsa’yı çarmıha gerdiklerine inanırlar) bende içimden “bu garip milletten ne istiyorlar” diye düşünür, Yahudilere acırdım. O günlerde viyana sokaklarında işçi yürüyüşleri olurdu. Bende bir şantiye işçisi olarak bu yürüyüşlere katılırdım. Bir gün merak ettim. Yahu bizi kim yürütüyor? Altmış, yetmiş bin içkiyi kim kontrol edip yürütüyor? Araştırdım, baktım ki arkada Yahudi var. Sendikaları ele geçirmişler. Sonra aynı yıllarda fuhuş sektörü aldı yürüdü. Bunun arkasını araştırdım, orda da Yahudi’yi buldum. İşte o zaman Yahudi’yle ilgili şüphelerim artmaya başladı. Almanya’ya gittim, birinci dünya harbine gönüllü olarak katıldım. Savaşın ortasında Rusya çöktü.  En güçlü düşmanımız saf dışı olmuştu. Bizde Ruslarla doğu cephesinden boş kalıp marşlar söyleyerek Batıya Fransa cephesine giderken, şimdi Fransa’yı elimizden kimse kurtaramaz diyorduk. Tam Fransızlarla çarpışmaya başladığımızda bizim demir yolu işçilerimiz greve gitmiş. Bu grev yüzünden Almanya teslim oldu. Düşündüm, günlerce uyuyamadım, ağladım. Bir parça ekmek nasıl bir vatandan daha değerli olur? Bunu bir alman nasıl yapar? Sebeplerini mutlaka araştıracağım, dedim ve cephe dönüşü araştırdım. Bir de ne göreyim sinsi Yahudi biz cephelerde kan verirken sendikaları ele geçirmiş ve işçilerimizi greve sokmuşlar. İşte o zaman karar verdim ki, bir tarlayı yabancı otlardan temizlemeden nasıl verim alınmazsa Yahudi’yi temizlemeden de Almanya’ya rahat yok”

Sizce Hitlerin bu tespiti doğru mudur? Başta hiçbir yerde benzeri bir kayda rastlamadım. Ama doğruysa da DEHŞET BİR ŞEY.

İstihbaratımız ve tarihçilerimiz bunu incelemelilerdir. Çünkü Hitlerin anlattığı bu savaşı biz Almanlarla beraber yaşadık. En önemlisi de bizde bu savaşı Filistin cephesinde kaybettik ve yine Yahudi ajanları yüzünden. Şunu da unutmayalım. Son bir asırdır başımıza gelen bütün belaların başlangıcı 31 Mart 1909 vakasıdır. Yani II. Abdülhamid’i devirmekle inisiyatif içimizdeki Siyonist ajanların eline geçmiştir. Balkan savaşının ve 31 Mart darbesinin de arkasında Siyonistler vardır.

 

Gelelim bu güne ve bundan sonrasına. Birkaç ABD ajanını yakalamakla bunları durduramayız. Geçmişin derinliklerine iyi bakıp köklü tedbirler almalıyız. Ülkemizdeki koskoca ana muhalefeti bunlar düzenliyor. Hala büyük bir medya güçleri var. Para kaynakları sınırsız. Ana muhalefetin ikinci adamına CIA ajanı deniyor, numarası da söyleniyor. “TR 705” delil çokta adamların eylemleri ve söylemleri sanki bir iç savaş arzular mahiyette. Ülkemiz bir savaşa girerse, cephelerden şehitler gelmeye başlarsa, bunlarda bu şehitleri istismar edip bir iç kargaşaya teşebbüs ederlerse ya da savaş şartıdır, devlet maaşları ödemekte zorlanırsa, birazcık da olsa kıtlık olursa, bunlar böyle fırsatları değerlendirirler, halkı isyana çağırırlar. Unutmayın çarlık Rusya’sı da böyle çökmüştü Rus vatanseverleri cephelerde ölürken komünistler arkada darbe yapmışlardı. Gerçi bizim işimize çok yaradı ya Rusya hala kominizim yüzünden toprak kaybetmeye devam ediyor. Unutmayın, etrafımızda Siyonist’e çalışan bir sürü gizli, açık teşkilat ve ajan var. Saygılarımla. 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek