Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 05 Ekim 2017, Perşembe 09:24:59 tarihinde eklendi. 1131 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da yoğun günler başlıyor - Ertan Bayer

Lüleburgaz’da yoğun günler başlıyor

Lüleburgaz’da siyaset Ağustos Ayı’nda iki büyük parti olan AKP ve CHP’nin Genel Kurul toplantılarını yapmaya başlaması ile ısınmıştı.

AKP’de İlçe Başkanı’nın seçilmesi ile birlikte hararet biraz söndü, ancak CHP’de  hararet 15 Ekim’de son mahalle olan Kocasinan Mahallesi’nde delege seçimi yapıldıktan sonra biraz azalacak.  İlçe Seçimlerinin yapılacağı Aralık Ayı’nın ilk yarısına kadar devem edecek.

Bu ısınmasının yanı sıra Lüleburgaz’da kent içerinde de program yoğunluğu yaşanıyor.

Ekim Ayı içinde Bisiklet Festivali, Karadeniz Veteran Oyunları, Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Etkinlikleri derken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılacak.

 8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluşu, 10 Kasım Atatürk’ü anma ve 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri ile yoğunluğun ilk etabı tamamlanacak.

Lüleburgaz’a gelen yaşı ilerlemiş büyüklerimiz Lüleburgaz’ı gördüklerinde “Yahu ne güzel 15 yıl önceki Türkiye’yi görüyoruz.  Laik ve Modern” diyorlar.

Lüleburgaz Belediye’nin CHP’li olmasından dolayı  Avrupa’ya yakışır etkinlikleri yapmaya devam ediyor. Ancak 2019 yılında her şey değişebilir.

O nedenle 2019 yılına kadar modern Lüleburgaz’ın tadını çıkarmak lazım, etkinliklere katılıp bir şeyler öğrenmek lazım.

Ekim ayının yoğunluğunun tadını çıkarmak lazım. Kalın sağlıcakla…

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek