Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 22 Eylül 2017, Cuma 09:19:47 tarihinde eklendi. 535 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yalanlarla Menderes ve Arkadaşlarını astılar -

Yalanlarla Menderes ve Arkadaşlarını astılar

1967 Eylül’ün 16’sında Hasan Polatkan ve Fatih rüştü Zorlu’yu 17 Eylülde de Adnan Menderes’i idam ettiler.

Adnan Menderes Demokrat Parti iktidarının başbakanıydı, Fatih Rüştü Zorlu dışişleri bakanıydı, Hasan Polatkan ise maliye bakanıydı.

Bu zatlar cumhuriyet tarihimizin serbest seçimle iktidara gelmiş ilk iktidarı ve ilk bakanlarıydılar. Bundan öncekilerin hiç birisi halkın serbest iradeleriyle seçtiği iktidarlar değildiler. Onun için vicdanlarımız idam edilenlerin şahsinde Türk milleti cezalandırıldı,  Türk halkı idam edildi. Peki, bu kişiler neden idam edildiler? Biz yaşımız itibariyle o günleri biraz hatırlıyoruz, mahkemelerde “köpek davası, bebek davası, külot davası” gibi alçakça, seviyesiz suçlamalarla adamları astılar ama gerçek sebep “Türk devleti ve Türk milleti üzerinde hakimiyet kuran mason ve emperyalist diktatörlüğün millet tarafından tasfiye edilmesiydi”

Türkiye’nin son bir buçuk asırlık bölümünün örtülü bir savaşı vardır. Devletimizin ve milletimizin içerisine gizlenmiş gizli bir yapı halkımıza savaş açmış, zaman zaman devletimizi esir almıştır. Bu alçak ve namussuz çete, halkımız kimleri seçse hangi siyasi partiye oy verse onlara düşman kesilmiş, savaş açmış, darbe yapmış, çalışamaz hale getirmişlerdir. Demokrat parti ve menderesler iktidara geldikleri 1950’den itibaren bu şerefsiz, satılmış, işbirlikçilerde önce iftira kampanyalarına başlamışlar, yalanlar, kumpaslar ayyuka kaçmıştır. Tabi bunların siyasi sahada olduğu gibi basın sahasında (o zamanlar tamamen hakimdiler.) Planlı bir şekilde yalan ve iftiralar sürdürülünce bizim bazı öküz kafalı askerlerimizde kanarak “ülkeyi kurtarma” alçaklığına kalkıyorlar. Alparslan Türkeş’ten bir hatıra. İhtilal sabahı ilk bildiriyi okuduktan sonra bir manga asker alıyor doğruca Zeytinburnu’ndaki et balık kurumu buz hanelerini basıyor. Maksadı “öldürülüp kıymalara katıldığı söylenen üniversite talebelerinin naaşlarını yakalayıp suçüstü yapacak”

Her tarafı arıyor ama söylenenlerle ilgili en küçük delil veya emare bulamıyor. Ellerini beline dayayıp derin bir nefes aldıktan sonra, yavaş bir sesle “ O…. Çocukları bizi aldattılar” diye mırıldanıyor. İşte bizim kavgamız Türkeş’in dediği O… çocuklarıyladır, onu anlatmaya çalışıyoruz. O… çocukları o zaman vardılar şimdide varlar. O zaman kimlerse şimdide onlar. O zaman ne yaptılarsa, şimdide aynısını yapmaya çalışıyorlar. O zamanda devletimizin ve milletimizin düşmanlarıydılar, şimdide düşmanılar. O zamanda emperyalizmin emrindeydiler, şimdide aynen emperyalizmin köpekleridirler. İFİTİRA VE YALANLARIDA AYNIDIR.

Menderes ve arkadaşlarını “on iki uçak dolusu altınla kaçarken yakaladık” dediler. eğer becerebilseydiler son darbe teşebbüsünde Tayyip Erdoğan’ı alçıdan dökülmüş altın kalıplarının arasında çekim yapıp dünyaya servis yapacaklardı. Alçaklık aynı değil mi? Piyasa da yaydıkları yalan ve iftiralarda aynıdır aynı kafadan aynı kalıptan çıkmışlardır.

 

Yine o günün dış işleri bakanı Fatih Rüştü Zorlu için “altın kaportalı arabaları var” iftirasını yaydılar. Şimdide yeni yapılan saray için “altından yapılmış klozetleri var” dediler. Onu söyleyen şerefsize kulağından tutacaksın “gel ulan it nerede altın klozet?” diyeceksin gerekirse de saraydaki bütün klozetlerin içerisine kafasını sokup “nerede, bu mu hani? Diye soracaksın. Aynı damardan geldikleri için usulleri ve şerefsizlikleri de aynıdır. Sadece bir şey farklıdır, oda görsel medya çok gelişti yalanlarının doğrusunu on beş dakikada öğreniyoruz, onun için millet uyanık ve iktidarlarının ölesiye yanında ve de milli medya sağ olsun. Saygılarımla 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek