HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 12 Eylül 2017, Salı 09:29:16 tarihinde eklendi. 598 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’nin “Ajanlık serbest olsun” eylemleri ve ikinci kadeş faciası -

CHP’nin “Ajanlık serbest olsun” eylemleri ve ikinci kadeş faciası

Adam gelmiş adliye binasının önüne, açmış ağzını yummuş gözünü avazı çıktığınca nara atmaya başlamış “Ulan sizin adaletinizin de, kanununuzun da…” saydırmaya başlamış.

Adalete ve kanuna en ağır, en galiz küfürleri saydıran bu adamı hemen polisler derdes edip kodese tıkmışlar. O geceyi nezarette geçiren adam ertesi günde mahkemeye çıkarmışlar. Hakim sorar “Sen adalete ve kanuna küfretmişsin doğru mu? – Evet hakim bey çok asabım bozuldu ve küfrettim.

-Pekii, adalete ve kanuna küfretmenin suç olduğunu bilmiyor musun neden küfrettin?. – Efendim benim küfrettiğim adalet adında bir kadındır, anlaştık, parasını ödedim gelmedi, beni dolandırdı. Küfrettiğim kanuna gelince, o kadına takıldığımdan bir gazinoya gittim biraz kafayı çekip efkar dağıtayım dedim, orada da orkestrada bir kanun çalışı vardı, adamın kanununun akordu bozuktu beni iyice sinir etti, işte ben o kanuna küfrettim…”

Adam hakime anlatışı ve adalet ve kanuna küfredişini izahı böyleymiş te, bu izahı hakim yuttu mu yutmadı mı bilmiyorum. Ama ben şahsen CHP ve Kılıçdaroğlu’nun adalet arayışını hiçte yutmadım. Her halde onların aradıklarıda fıkradaki adalet gibi bir şey galiba. Neden mi? Bi kere CHP ve Kılıçdaroğlu adaleti nerede kaybetmişti? Nasıl ve kimlerle arıyor. Tabiki bir milletvekilinin ceza almasıyla başladı. Gerçi o diğer PKK’lı vekiller içinde yürüyor, konuşuyor ya. Yani PKK’lıları da kendi vekilinden ayırmıyor. Bence de doğrusunu yapıyor çünkü içeri atılan CHP’li vekilin suçunun PKK’lılardan daha hafif olmadığı kesin. Pekii, o vekilin suçu neydi de CHP’li vekili hapse attılar? Onu bir güzel anlayalım. Geniş bir şekilde anlatacağım. Şu FETÖ denilen alçağı artık öğrendiniz değil mi? Bu namussuz MOSSAD ve CIA köpeğidir değil mi? Bunu da anladınız. İşte bu satılmış CIA ve MOSSAD’ın emriyle Türk devletine bir kumpas kuruyor. Kumpas şöyle Türk devleti MİT vasıtasıyla Suriye’de gizli operasyonlar yapıyor ve oradaki Türk kökenli savaşçılara gizlice gıda yanında silahta gönderiyor. Bu da ABD ve İsrail’in planlarına ters oluyor. O zamanda bu haydutlar içimizdeki köpeklerini devreye sokuyorlar. Bunların yani FETÖ’nün savcıları, asker köpekleri var ya onlar vasıtasıyla MİT’in kontrolündeki tırları yakalıyorlar, resimler çekiyorlar ve de “Türkiye bu silahları DAEŞ’e gönderiyordu” diye dünyaya ilan ediyorlar. Maksatları Türkiye suçlansın, teröre destek veren ülkeler listesine alınsın, laheyde yargılansın Amerikan uçaklarınca ve füzelerince Türkiye bombalansın, Türkiye mahvedilsin. Bundan daha büyük alçaklık, bundan daha büyük ihanet, bundan daha büyük suç olur mu?

Peki CHP’nin vekili bu işin neresinde?

FETÖ’nün piçleri silah yüklü tırların resimlerini çekiyorlar ve CHP’li vekile veriyorlar. O da Cumhuriyet Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni, hani şuanda Avrupa’da kucaktan kucağı gezen Can Dündar vardı ya ona veriyor ve Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlıyorlar. Böyle bir alçaklık affedilir mi?

Atatürk olsaydı affeder miydi? Yargılamayı bile lüzumsuz görür hepsini aynı gece kurşuna dizerdi.

Gelelim şu KADEŞ olayına. CHP Türk milletinin derin hissiyatına daha çok inebilmek için son adalet toplantısını şehitliklerde yapıyor. Yapıyor da CHP’liler doğru dururlar mı, başlıyorlar içip içip göbek atmaya. Nerede şehitlikte dedemin kemiklerinin üzerinde. Ertesi gün duyulunca görevliler megafonları alıp, “Arkadaşlar sakın içki içmeyin, oyamayın…” diye anons etmişler. Allah allah yahu o şehitlik ve diğer şehitlikler acaba bugüne kadar böyle bir anons duymuş mudur, böyle bir manzarayla hiç karşılaşmış mıdır?

Çanakkale Şehitliklerine her sene birkaç milyon ziyaretçi gelir anonsa, yasaklamaya ne gerek var ki böyle bir pislik hiç görülmemiştir. Birde buna benzer bir pislik 1962’de olmuştu. O zamanda KADEŞ isimli bir yolcu gemisiyle CHP gençliği Çanakkale Şehitlik ziyaretine çıkmışlardı da yaptıkları pislik o kadar alçakçaydı ki anlatmaya ne benim terbiyem ne de bu satırlar müsait değildir. Kızlı erkekli bu kafile şehitlik yolunda içip içip külotlarını geminin bordolarına asmışlardı.

 

Daha ne anlatayım “kem (kötü) aletten kemalat (mükemmellik) olmaz. Allah c.c. bunlardan bu ülkeyi ve milleti korusun. Amin Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek