Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 22 Ağustos 2017, Salı 09:39:06 tarihinde eklendi. 530 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DÜŞMAN ESKİDEN BOMBA PATLATIRDI ŞİMDİ KILIÇDAROĞLUNU KONUŞTURUYOR -

DÜŞMAN ESKİDEN BOMBA PATLATIRDI ŞİMDİ KILIÇDAROĞLUNU KONUŞTURUYOR

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu geçenlerde Almanya’da yayın yapan Fox dergisine bir demeç veriyor. Sakın ha Türkiye’ye getirmeyin, Türkiye’de can güvenliği yok diyor. Tepkiler çok gelince de biraz çevirmeğe çalıştılar, kıvırdılar kem küm ettiler mülakatı alan muhabirse yazının bir nüshasını CHP genel merkezine faksladı. İtiraz edilmedi dedi ve Kılıçdaroğlu’nun kıvıracak hiçbir yönü kalmadı.

Almanya’da yayın yapan Fox dergisinin aynı adı taşıyan Türkiye’de bir televizyon kanalı vardır. Bunlar çok güçlü medya karteli olup dünyanın her yerinde vardırlar. Sahipleri Yahudi asıllı ABD’li Mordak’tır. Bizdeki televizyon Kılıçdaroğlu’na destek verebilmek için adeta kırk takla atar. Gelelim Kılıçdaroğlu’nun Türkiye güvenli değil gitmeyin demecine. Bu ülkeye zerre kadar sevgisi olan bir şahıs bunun söyleyebilir mi? bu adam ne yapmaya çalışıyor diyeceğim ama yapmak istediği çok açık resmen Türkiye’ye düşmanlık yapıyor. Türkiye’ye gelmeyin diyerek Türk turizmini batırarak, Türk ekonomisine balta vuracaktır. Hem de bunu Almanya’da yayın yapan bir dergide söylüyorsunuz. Türkiye’ye en çok turist gelen ülke Almanya’dır. Bizimle derdi olan Alman idarecilerde Türkiye’ye gitmeyin deyip duruyorlardı. Sözleri aynen Kılıçdaroğlu gibi dinlenmiyor. Çünkü Almanlar Türkiye’yi tanıyorlar ve Kılıçdaroğlu’ndan daha çok seviyorlar. “ESKİDEN TURİZMİMİZİ BALTALAMAK İÇİN BOMBA PATLATIRLARDI ŞİMDİ KILIÇDAROĞLUNU KONUŞTURUYORLAR” Bundan otuz sene kadar öncesiydi. Antalya turizm bölgelerinde yedi sekiz defa bomba patlatılmıştı. Tamda turizm sezonuna yakın rezervasyonların yapıldığı bir dönemdi. Birden iptaller başlamış ve yapılan rezervasyonlarda iptal edilmeye başlamıştı. Bu iş biraz gizli ama tahmin ediyoruz. Aynen misillemeyle Yunanistan turizm bölgelerinde de onlarca bomba patladı ve bizdeki parlamalar bıçak gibi kesiliverdi. Bu bölgede Yunanistan bizim turizmde en ciddi rakibimizdi. Bizden kaçanlar oraya gider yalnız Yunanlı hangi adamlarını Türkiye’ye gönderipte bomba patlattıracan ki? Onların bu ülkede kullandıkları PKK’lılar ve DHKPC’lilerdir. Onlar her zaman düşmanlarımızın gönüllü işbirlikleridir. DHKPC’lilerin halende Yunanistan’da bir kampları var. (Lavron kampı) ayrıca ormanlarımızı da zaman zaman onlar yaktırıyorlardı. Eski bir şom ağızlı siyasetçimizin Yunana misilleme yaptık. Sözü siyasi kriz çıkarmıştı.

 

Türkiye ekonomi çarkları içerisinde önemli bir yer tutuyor. Döviz gelirlerimizin çok önemli bir kısmını turizmden sağlıyoruz. Yunanlıların Türk sahillerinde bomba patlatmalarına ihtiyaç yoktur. Şimdi artık Kılıçdaroğlu var. Ona mikrofon uzatsınlar yeter. O bombadan daha tesirli sözler söyler. Zaten şu adalet yürüyüşünde yanında PKK’lılar, DHKPC’liler ve FETÖCÜLER vardı ya. Zaten onlarında işi bu değil mi?  Ha şunu da unutmayalım. Beş altı sene oldu yine bu Kılıçdaroğlu İspanyada bir enternasyonal toplantısına katılmıştı da orada da “Türkiye’ye yatırım yapmayın para göndermeyin. Türkiye batacak” demişti. Yani Kılıçdaoğlu’nun bu ülkeye düşmanlığı yeni değil, anadan babadan geçmişten geliyor. Saygılarımla. 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek