Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu yazı 03 Ağustos 2017, Perşembe 09:25:22 tarihinde eklendi. 2664 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz CHP’de 4 aday var - Ertan Bayer

Lüleburgaz CHP’de 4 aday var

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda delege seçimlerinin 24 Ağustos 2017 tarihinde  başlayacağı duyuruldu. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Kurban Bayramı’ndan önce köy ve beldelerde Kurban Bayramı’ndan sonra da Lüleburgaz merkezinde bulunan mahallelerde delege seçimlerinin tamamlanacağı söylendi.

Durum böyle olunca CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde heyecan arttı.  Kulislerde ve halk içinde yapılan sohbetlerde 4 adayın netleştiği konuşuluyor. Bu adaylar mevcut ilçe başkanı Özgür Kaya,  Temmuz 2013- Aralık 2015 Dönemi CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Av. Alaaddin Güncer,  Aralık 2007-Aralık 2009  Dönemi CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Zeki Akın ile CHP’nin Lüleburgaz’daki mevcut Belediye Meclis Üyesi Şeref Dinçer.

Lüleburgaz’da da  Mevcut İlçe Başkanı Özgür Kaya’yı 23. CHP Kırklareli Milletvekili olan Dr. Tansel Barış’ın Av.  Alaaddin Güncer’i Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın,  CHP’li Belediye Meclis Üyesi olan Şeref Dinçer’i ise Milletvekili Turabi Kayan’ın desteklediği konuşuluyor. Diğer ilçe Başkanı Zeki Akın ise “Benim kimsenin desteğine ihtiyacım yok be salata üye benim arkamda. Ahmet’im bana yeter” diyor.

2015 yılının Aralık Ayı’nda yapılan seçimlerde milletvekili Turabi Kayan’ın elinden tutarak köy köy gezdirdiği ilçe başkan adayı Coşkun Şentürk 124 oyla ikinci, ikinci olur denilen Lüleburgaz Belediye  Başkanı Emin Halebak’ın desteklediği Av. Alaaddin Güncer 120 oyla üçüncü olmuştu.   “Sonuncu olur. 50 oy alırsa siyaseti bırakmasın. İlerde bir şeyler olur” denilen  mevcut  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ise 169 oy olarak birinci olmuş, 1’e 50 ganyan vermişti.

Şimdi nefesler tutuldu. Seçim sonuçları merak ediliyor.  Mahalle delege seçimlerinin oldukça heyecanlı geçeceği söyleniyor.  Özellikle Yıldız Mahallesi’ne ne olacağı merakla bekleniyor.

 

Sıcak bir Ağustos ayında siyasetin de ısınacağı anlaşılırken, kalın sağlıcakla diyoruz…..

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek