Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 01 Ağustos 2017, Salı 09:31:56 tarihinde eklendi. 675 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ŞEHİTLERİMİZİN EN ŞANLISI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ -

ŞEHİTLERİMİZİN EN ŞANLISI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ

Şehitlik sıfatı elbet çok kutsal, çok değerli bir sıfattır. Tabi ki onunda bir derecesi, bir mertebesi, bir kıymetlisi vardır. Elbet peygamberimizin etrafında ve savaşlarında şehit olanların dereceliğine ulaşamayız. Fakat ben 15 Temmuz şehitlerini çok şanlı ve değerli buluyorum. Tabi ki şehit şehittir. Bunun değersizi mi olurmuş. Yalnız benim değerli bulduğum şu tarafıdır. 15 Temmuz gecesi şehit olanlar, kurşunlara tanklara göğsünü siper edenler mecbur muydular? Onlara kim emir verdi? Kim komuta etti? İşte işin püf noktası burada. Vatanın tehlikede olduğunu hissederek abdestini alan, evinde iki rekat namaz kılan eşiyle, dostuyla, çoluk çocuğuyla helalleşen sokağa fırladı doğruca ateş çemberinin içine atladı. Kurşun yedi, tank ezdi asla gerilemedi. Yaralandı, şehit oldu. Bundan daha şanlı şehadet ve gazilik olabilir mi?                                                                                                       Askersin, komutanın emir veriyor, operasyon yapıyorsun, vuruluyorsun, gazi veya şehit oluyorsun. Subaysın veya polissin görevdesin, olmak mecburiyetindesin vurulup gazi veya şehit oluyorsun. Elbette şehitsin veya gazisin ama 15 Temmuz' dakiler öyle mi? Onların hiç bir mecburiyetleri yokken "Vatan tehlikede, ölmek için bugünden daha iyi bir gün bulunamaz." deyip tankın ve silahın önüne atılarak bunu kendi istek ve iradesiyle yaparak bilmem ki nasıl anlatayım. Şereflerin en büyüğü şehitlerin en şanlısı olsa olsa işte bunlardır heralde. Peki, o gece herkes çıktı mı? Evlerinde oturup sadece bekleyenler yok muydu? Fındık, fıstık yiyerek maç seyreder gibi olayları seyredenler olmadı mı? Onlara bir ceza mı verildi? Sadece o şan ve şereften mahrum oldular o kadar. Yine de en çok konuşanlar onlardır. Fakat "Şanlılar, şerefliler var da bir de şansız ve şerefsizler var. Onları da tanıyalım ki şanlıların şerefi daha da yücelsin. Malumunuz 15 Temmuz şehit ve gazileri için hükümet bazı tazminat ve maaş ödemesi yaptı.  Buna ilk itiraz kimden geldi biliyor musunuz?  C.H.P genel başkanı K.Kılıçdaroğlu'ndan geldi. "Şehitler arasında ayrıcalık yapılıyor. 15 Temmuz şehit ve gazilerine daha çok para veriliyor" dedi. Hükümet açıklama yaptı. "Yok öyle bir şey" , yok olmasına yokta Kılıçdaroğlu pisliğini ve yakışanı yapmış oldu. O gece hava alanında tanklarla burun buruna gelmiş** Allah'tan birisinin üzerine çıkıpta bir poz resim çektirseydi. Önünü alamazdık. "Darbeyi ben önledim" der çıkardı. Darbeciler de isteseydi o resmi çektirirlerdi ama akıllarına iyi ki gelmemiş.

 "Şehitlik makamı bizim için kutsaldır". dedim ya Emperyalistlerin güçlü sesi Hürriyet gazetesinde iki yazar şehitlik makamına geçmişte hakaret etmişlerdi. Birisi Selehattin Duman bir makalesinde oğlu şehit olan bir babanın "Vatan sağ olsun, bir oğlumuz daha olsa onu da göndeririz." demesi üzerine şöyle yazmıştı; "Oğlunun şehit olmasını tabi ki ister. Çünkü devlet şehit olan herkes için yüz bin lira veriyor. Bir şehit yüz bin iki şehit iki yüz bin." Bunu yazan alçağa siz ne dersiniz? Hangi baba evladının yüz bin lira için şehit olmasını ister? Köpek, herkes senin gibi satılık mıdır? Yine bu siyonist hürriyetin bir başka yazarı da "Devletten maaş alan subay ve polisler öldürüldüğünde şehit olmaz" diye yazmıştı. Güya şehitlik müessesesinin itibarsızlaştırarak Türk milletinin mücadele azmini kıracaklar. Milli ve manevi moral değerlerimize saldırarak düşmana dolaylı yardım ediyorlar. Alçaklar, bu millet hiçbir zaman sizin istediğiniz gibi olmayacaktır.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek