Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 11 Temmuz 2017, Salı 09:35:12 tarihinde eklendi. 823 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BU KILIÇDAROĞLU ADALETİ NEREDE VE NASIL KAYBETTİ Kİ ARIYOR? -

BU KILIÇDAROĞLU ADALETİ NEREDE VE NASIL KAYBETTİ Kİ ARIYOR?

Kılıçdaroğlu neden yürüyor?

Cevap – Adalet aramak için.

Peki, adaleti nerede kaybetmiş?

Bir milletvekilinin hapse atılmasıyla. O vekilin suçu neymiş, neden hapse atılmış? Milli İstihbarata ait gizlenmesi lazım olan, yani devlet sırrı olan resimleri Cumhuriyet Gazetesine vererek yayınlanmasına, yani devlet sırrının ifşa edilmesine katıldığı için. Pekii bu MİT tırlarında sır sayılan ne varmışta bu kadar önemliymiş?

MİT tırlarında CHP ve FETÖ’ye göre silah yüklüymüş ve silahlar onlara göre DAEŞ’e gidiyormuş. Bizim devlet görevlilerine ve Türkmen savaşçılarına göre ise Suriye’nin kuzeyinde savaşan bayır bucak Türk savaşçılara gidiyordu. Bu resimleri CHP vekili nereden almış?

FETÖ’nün adamları gönüllü MOSSAD ve CIA ajanlığı yapan devletimizin içine sızmış alçaklardan hani MİT görevlilerini yerlere yatırıp Türk devletine operasyon yapan asker alçaklar vardı ya onlardan almışlar.

Peki, CHP ve FETÖ bu malzemelerin DAEŞ’e gittiğini neden söylüyorlar? Maksatları Türkiye’yi uluslararası LAHEY adalet divanında yargılatmaktır da ondan. Yani uluslararası Siyonist ve Mason düşmanlarımıza suç delili sunmak ve Türk devletini cezalandırmaktır. Nitekim bu tırlara operasyon yapan subay hainler mahkemede yargılanırken avukatları adliye önlerinde kameralara karşı avazları çıktığınca bağırarak. “Bu tırlarda silah vardı. Bu silahlar DAEŞ’e gidiyordu” diye dünyadaki Türk düşmanlarına duyurmaya çalışmışlardır.

İçeride hakime söylemeleri gerektiğini dışarıda bağırarak haykırmak suretiyle ajanlık ve hainlik vazifelerini icra etmişlerdir. Hani ABD başkan yardımcısı Jon Baydın, Can Dündar’ın oğluna “Senin baban bir kahraman” demişti ya işte o mesele. Yani bunların topu Türkiye’nin haini, ABD’nin ise kahramanıdırlar. Her meselede kişilerin beyanı aksi ispat edilinceye kadar doğru kabul edilir. Hukukta şeriatta böyledir. Devletimiz “O tırlar bayır bucak Türklerine gidiyordu” diyor. Oradaki kardeşlerimizde “Bize geliyordu” diyorlar. Peki, CHP ve FETÖ neden “bunlar DAEŞ’e gidiyordu” ısrarındalar? – Çünkü FETÖ, bir ajanlık ve ihanet çetesidir işi kumpas ve fitneliktir, işleri MOSSAD ve CIA’ya hizmettir. Peki, her şeye rağmen bu alçakların iddiası doğru olsan ne olur? Yani o silahlar DAEŞ’e gitseydi? Ulan ABD DAEŞ’e her gün silah veriyor. Zaten o namussuz çeteyi de onlar kurdular. Türkiye DAEŞ’e neden yardım etsin ki? İşte ELBAP harekatı binlerce DAEŞ’liyi Türk ordusu öldünmedi mi? Ahhh, Atatürk sağ olsaydı bunların hiç birisini mahkeme bile yapmazdı, Kel Ali’yi (Ali Kılıç) gönderir hepsini astırırdı. Şimdi Kılıçdaroğlu ADALET arıyor, yanında FETÖ’cüler, PKK’lılar, DHKPC’liler, Sarıyer Belediyesi’nin otobüsünü kendisine malikane yapmış.

Ordumuz, askerimiz dağlarda PKK’lıları arıyor, şehitler veriyor. Onlar Kılıçdaroğlu’nun yanında ADALET arıyor. Vallah bizde arıyoruz bu ADALET. Ey ADALET artık gel de şunların hakkından gel.

Saygılarımla.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek