Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu yazı 29 Haziran 2017, Perşembe 09:30:26 tarihinde eklendi. 875 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayrama motosiklet terörü damga vurdu - Ertan Bayer

Bayrama motosiklet terörü damga vurdu

Ramazan Bayramı  Trakya genelinde trafik kazalarının ve ufak tefek alkolden kaynaklı  kavgalarını dışında sakin geçti. Gündüz havasının 35 derecenin üzerinde sıcak olmasından dolayı vatandaşlar genellikle akşam 20.00’den sonra gezmeyi tercih etti.

Lüleburgaz İstanbul Caddesi, Bayramın üç gecesi de çok kalabalıktı. Vatandaşlar genellikle gezerek ve dondurma yiyerek aynı zamanda da korka korka serinliyordu. Korkmalarının nedeni ise o kadar kalabalığa rağmen motosikletleri ile insanların arasına dalan ve egzoz sesleri ile vatandaşları korkutan kendini bilmez motosiklet sürücüleri idi. Bunun dışında Trakya’nın değişik yerlerinde de motosikletlerden kaynaklanan  kazalar oldu.

Ancak Lüleburgaz’da İstanbul Caddesi’nde yaya vatandaşların arasında dalan bu motosiklet sürücüleri çok fazla korku yarattı. Bazı çocuklar bu kendini bilmezler yüzünden ezilme tehlikesi geçirdi. İşin en ilginç olan yanı ise kalabalığa dalan bu motosiklet sürücülerinin sürdüğü motosikletlerde  plaka olmaması idi.

Lüleburgaz’da son günlerde artan ve bayrama da damgasını vuran bu kendisini bilmez motosiklet sürücülerini kurallara uymaya ve  araç trafiğine açık yerlerde motosiklet kullanmaya davet ediyoruz. Yetkililerimizin de bu konuda gerekeni yapacağını inanıyoruz.

Kalın sağlıcakla….

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek