Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 02 Haziran 2017, Cuma 09:36:58 tarihinde eklendi. 633 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DARBECİLERİM EN KÖTÜ TARAFIDA HEP YABANCI UŞAĞI OLUŞLARIDIR -

DARBECİLERİM EN KÖTÜ TARAFIDA HEP YABANCI UŞAĞI OLUŞLARIDIR

1960 darbesi son derece gaddar, diktatör ve uzun süre iş başında oldukları için uzun zaman Türk Milleti açıktan değil ama gizli gizli sövdü bu alçaklara. Bu sebepten bizde zamanında söylenemeyen gerçekleri tekrar tekrar dile getirmek istiyoruz.

Hani, insanın bir emeli, bir düşüncesi, bir projesi olurda bu hedefe varmak için iktidar yolları ararsın. Gerçi demokrasilerde bunun tek yolu seçimdir ama yine de eğer kendi fikri ve iradenle bir halt edeceksen diyorum kısmen de olsa kahpeliğin biraz hafifleyebilir. Ama bizdeki darbelerin tamamı da, darbecilerin bilerek veya bilmeyerek yabancılara köpeklik yapması şeklinde gelişti.

Mevzumuz 1960 darbesi olduğu için oradaki ABD uşaklığını anlatmak istiyorum. Sık sık anlatıyorum, daha da binlerce defa anlatmak gerektiğine inanıyorum. Taki milletimizin her ferdinin kafasına iyice girsin ki düşman kimdir, ne kadar kalleştir anlaşılabilsin.

Alpaslan Türkeş anlatıyor. “başbakanlık başyardımcılığı sıfatıyla iç işleri bakanlığına gitmiştim. Baktım ki bakanlıktaki bir odaya yabancılar girip çıkıyor. Oradakilere sordum bunlar da kimdir? – Amerikalı dostlarımızdır. Bizden bir oda istediler orasını tahsis ettik.” Merhum Türkeş, küplere biniyor “ulan biz sömürge miyiz? Burada ABD’lilerin ne işi var? Derhal onları buradan kovacaksınız” ve Amerikalılar iç işleri bakanlığından kovuluyor ama Türkeş ve arkadaşları da darbe çetesinden çıkartılıp yurt dışına sürülüyor. “iç işleri bakanlığı, o zamanki adıyla dahiliye bakanlığı” adı üstünde bir devletin iç işleriyle alakalıdır. Orada yabancı görevlilerin yani ajanların ne işi olabilir? Ben söyleyeyim, alçak darbeci haydutlar Türkiye’yi Amerika’ya teslim etmişlerde ondan. Bir de utanmadan sıkılmadan “biz solcuyuz, biz anti emperyalistiz, biz ABD düşmanıyız” derler. Ne düşmanlığı tam da uşağısınız. Bitmedi. Amerika CIA’sı o günkü darbeci haydutlara bir emir veriyor. Öyle ya artık itiraz edecek vatansever subaylar komiteden ayıklanmış ve yurt dışına sürülmüştür. Geride solcu ABD uşakları kalmıştır. Emir şudur. “orduda görevli Amerika’nın emirlerine itiraz etme ihtimali olan ne kadar vatanperver subay varsa cebren emekli edilecek.”

Darbeci haydutlardan itiraz geliyor “efendim sayıları yedi bin iki yüzü (7200) bulan bu subayların emeklilik tazminatını ödeyecek paramız yoktur”  (nasıl ama itiraz gerekçesi) ağaları, patronları Amerika’dan cevap “siz emekli edin, parayı biz veririz” ve öylede yapılıyor. Amerika’nın sevmediği vatanperver subaylarımız zorunlu emekli ediliyor, parayı da ABD ödüyor. “bunlar nasıl antiemperyalistlermiş anladınız mı?” Arada bir “biz saray burnundan ABD conilerini denize atmıştır.” Diye övünürler. O sizin şov kısmınız. Bizim bahsettiğimiz ise “söve söve uşaklık yapışınızdır” zavallı menderes, yassı ada zulmü devam ederken yakınındaki bir subay görünümlü hayduttan sigara istiyor da aldığı cevap “siz Amerikan sigarası içersiniz bizde ondan yok” olur. Yine menderes iktidarı şehirlere geniş yollar, bulvarlar yaparken, darbenin propaganda çetesi şu iddiayı seslendirir. “biz bunları alaşağı edecez ya, bu yolları yapıyorlar ki Amerika’dan uçaklarla yardım gelecek, bu yollar uçakların inmesi için kullanılacaktır, ondan yapılıyor.”

 

Bu Amerikan köpeklerinin o zamanda, şimdide yalanları işte böyleydi. Yalan ve iftira üretmekteki bitmez tükenmez kabiliyetleri sonsuzdur. Bu günkü iktidarlara da aynı alçakça iftira kampanyaları sürüp gidiyor. Bu yalan ve iftiralara inanarak darbe yapmaya kalkan olursa onların analarını bellemek milletimizin görevidir. Bunu da yapmıştır. Saygılarımla. 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek