İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu yazı 30 Mayıs 2017, Salı 09:28:55 tarihinde eklendi. 525 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN TÜRKİYE'DEKİ EMPERYALİST UŞAKLARIYLA KAVGALARI - 6 -

TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN TÜRKİYE'DEKİ EMPERYALİST UŞAKLARIYLA KAVGALARI - 6

Ak partinin iktidar olduğu ilk yıllarda Cumhurbaşkanı A. Necdet Sezer idi. Onunda günü doldu Yeni bir Cumhurbaşkanı seçmek gerekti. Türkiye'nin her atılımına takoz koyan CHP ve hukuktaki avaneleri Yeni bir kural icad ettiler. "Meclis ancak üçte iki sayıyla toplanabilir" Anayasa mahkemesi de bu yönde karar verince, CHP'de mecliste "Grev" yapınca, Ak partinin vekil sayısı da bu rakama ulaşamayınca, yeni Cumhurbaşkanı seçilemedi. CHP'nin iş birliği yaptığı yeraltı ve yerüstü emperyalist çevrelerin istediği "Kaos" ortamı doğmaya başladı. Ancak Ak Parti çıkış olarak "Erken Seçim ve Cumhurbaşkanını halkın seçmesi" Yoluna gitti, başkan ne yapabilirdi ki? Erken seçime gidildi. Bu defa meclise MHP'de girdi.

Cumhurbaşkanlık seçimi turları kaldığı yerden devam etti. Bu defa meclise MHP vekilleri de katılarak CHP'nin grevini kırmış ve meclisi kilitleme teşebbüsünü engellemiş oldu. Tabi MHP kendi adayını çıkartarak, Ak partiye oy vermedi, ama meclisin çalışmasını sağlamış oldu. O zaman da CHP'liler Devlet beye çok kızmışlardı. Çünkü onların istediği Cumhurbaşkanı seçilemesin , ülkede kaos olsun, du. MHP'liler ise adından da anlaşılacağı üzere milliyetçi Vatanperver kişilerdi, "Önce Vatanım" diyenlerin partisiydiler. Uzatmayalım. Yakın tarihimizi bilenler aramızda epey fazladır. Gerçi "insanoğlu unutkandır geçmişi unutur." denir ama bizi yakın tarihi biraz daha özet geçelim.

Geldik 2015 Haziran seçimlerine. Malumunuz bu seçimde Ak parti kurulduğu günden beridir girdiği seçimlerde ilk defa iktidar sayısına ulaşamadı. Muhalefetteki CHP, MHP,HDP üçlüsünün vekil sayısı çoğunluktaydı. 1999 seçimleri sonunda ciller'in Devlet Bahçeliye yaptığı teklifin daha güçlüsünü bu defa CHP genel başkanı Kılıçtaroğlu yaptı. MHP'nin kapısını çalarak Devlet beye "Gel sen Başbakan ol, CHP, MHP, HDP koalisyonu kuralım " dedi.

MHP'nin genel başkanı Devlet bey bu teklifi de şiddetle geri çevirdi birde azarladı "Sen kim oluyorsun da bana Başbakanlık teklif ediyorsun?" dedi. Ya, bazılarına göre CHP, MHP, HDP koalisyonu olsaydı da Selahattin Demirtaş iç işleri, veya Adalet bakanı olsaydı ne güzel olurdu değil mi.. Vay alçaklar vay. Uzatmayalım 2015 Seçimlerinin yenilenmesinde de Devlet beyin etkisi çok büyüktür. Hele de FETÖ gerçeği de ortaya çıkınca Devlet beyin bu hizmetinin de büyüklüğü ortadadır. Yine Devlet bey 2016 15 Temmuz darbe gecesi olayı haber alır almaz derhal genel merkez binasına geliyor. "Darbeyi tanımadığını, hükümetin yanında olduğunu demokrasiye bağlı oldukların" ilan ediyor. O gece bozkurt işareti yapan gençlerin kalabalığı yine "Ölürüm Türkiyem" Şarkılarının Meydanları çınlatması MHP'nin ve Devlet beyin tavrının sonucudur.

Son "Başkanlık sistemi" kanununun çıkarılmasındaki davranışını anlatmamıza gerek yoktur. Dedem korkut, diyor ki "Oğuz boyu hainsiz de, Kahramansız da kalmaz" Allah (cc) Kahramanlarımızı korusun. SON                  

 

                                                                                                                                                          Saygılarımla. 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek