Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 02 Mayıs 2017, Salı 09:24:59 tarihinde eklendi. 633 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HDP ANIT KABRE GELMEDİ YA, YOLDAŞLAR DA ÇATLAK MI VAR? -

HDP ANIT KABRE GELMEDİ YA, YOLDAŞLAR DA ÇATLAK MI VAR?

23 Nisan törenleri için mecliste grubu bulunan partiler Anıt Kabirdeki törenlere katıldılar. AK parti oradaydı, CHP oradaydı, MHP oradaydı da sadece HDP orada değildi acaba neden? Gerçi onlar için neden çokta, Yine de biraz irdelemek lazımdır değil mi.? 

Malumunuz Yeni bir referandum oylamasından çıktık. Oylamanın propaganda döneminde AK Partiyle MHP Evet, CHP ile HDP ise Hayır, bloğunu oluşturmuşlardı. Böyle oylama sırasında saflar belirlenirken duygusal benzerlikler belirleyici olur. 

"Hayır" diyenler saf tutarken de, "Evet" diyenler yan yana gelirken de mutlaka düşüncelerinde bir elektrik alma olayı vardır. 

HDP'lilerin, CHP'yi, Anıt kabir önünde yalnız bırakmaları af, edilebilir hareket değildir. Ne tekim propaganda gezileri sırasında CHP'li vekiller konuşmalarında hapisteki HDP'liler için sık sık şu ifadeleri kullanmışlardı "Sizi biz temsil ediyoruz. Meselelerinizi ve haklarınızı biz savunuyoruz.." 

Yoksa Anıtkabirde demi HDP'lileri, CHP temsil  etmişti. 

"Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz, 

Çünkü bu yok kutludur, gider tanrı dağına. 

Halbuki YOLDAŞINI bırakıp dönenlerin, 

Değişilir topuda bir sokak kaltağına.." (Adsız)

"Türkiye'mizin süper devlet olması ülküsü yolumuz, Ülkümüz ve kızıl elmamızdır." 

Türkiye'mize şu şeytan ve firavun SOROZ Gelmiş, diyorlar doğru mudur acaba.,? güya İstanbul'a gelip büyük ada gecesiymiş. Geldi mi?, gelmedi mi? , bilemem ama adamları buralar dal, Yani her zaman gölgesi buralardadır. 

SOROZ, KİMDİR, NEDEN ÖNEMLİDİR? 

SOROZ , bir ABD'li Yahudi’dir. Aslen Macar göçmenidir. Rokofellir krallığının adamıdır. Dünya çapında spkiletör'dür. Bunlar para operasyonlarıyla ülkeler batırmış, savaşlar çıkarmışlar. Özellikle de iç kargaşalıklarla darbeler yaptırırlar ülkeleri batırırlar ve bölerler. Ukrayna, Gürcistan, Libya, Mısır ve daha nice ülkelerdeki kargaşaların arkasında hep bunlar vardır."Kılıçdaroğlu da bunun adamıymış" 

Bütün CHP'liler bunu not etsinler. Şuanda CHP'den Millet Vekili olan Barış Yarkadaş'tan bizatihi dinlemiştim. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bizatihi kurucusu, halende üyesi olduğu Sivil Toplum Kuruluşuna  Rokofiller ve soroz vakıflarından para geliyormuş. Kimden duyduk.? CHP milletvekili Barış Yarkadaş'tan duyduk. Bu bilgiyi verdikten sonra ilk seçimde vekil yapıldı galiba sus payı olarak. Ne tekimde o zamandan sonra bu bilgiyi hiç seslendirmedi. 

Bu Soroz pezevengi, geçmişteki taksim isyanı gibi olaylarda da gizliden destek olmuştu. Bu günlerde yine bir iç kargaşalık peşindeler. Eminim şu "Mühürsüz oy" gibi şeytanlıklarında arkasında bu fitne şebekeleri vardır.  

Bir kıvılcım çıkarmaya çalışıyorlar. ABD'deki Trump karşıtı olayları da bunlar düzenliyorlar. Yalnız orada şunu öğrendik sokağa çıkan her göstericiye iki bin beş yüz dolar vermişler. Bizdekilerinde bilgisi olsun da daha aşağısına razı olmasınlar. Memleket döviz kazansın. Zira bunlarda para çok. Neden dış ticaretimiz açık vermiyor.? Kayıt dışı gelirlerimizin en önemlilerinden biriside adam satmaktır da ondan. 

Saygılarımla...... 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek