Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 28 Nisan 2017, Cuma 09:30:01 tarihinde eklendi. 629 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EVET, HAYIR? KİM VATAN PERVER, KİM HAİN? -

EVET, HAYIR? KİM VATAN PERVER, KİM HAİN?

Bir oylama yaptık, birbirimize girdik. Kimisi "HAYIR verenler, haindir" diyor. Kimisi de "EVET verenler, haindir" diyor. 

Lüleburgaz Ak parti ilçe başkanı "Hainler Hayır de birleştiler" demiş. Hayır, oyu kullananlar çıldırdı. "Lüleburgaz'ı terk etsin" diyorlar. İyide arkadaş, koskoca İnönü'nün torunu Evet oyu kullananlara "Hain" dedi ya. CHP Genel başkanı da "Bu kanuna Evet demek, ihanettir" dediler ya. O zaman onlarda Türkiye'yi terk etsinler! 

Tamam, arkadaş biz sizlere "Hain" demeyeceğiz de, hainlere neden demeyelim? Mesela, biz PKK'lılara Hain demeyelim mi? DHKPC'lilere, FETÖ'cülere hain demeyelim mi? Yahu PKK'lılara bir taş atıyoruz, kendisine Milliyetçi diyen arkadaştan feryat çıkıyor. FETÖ'ye DHKPC' ye taş atıyoruz. CHP'lilerden çığlıklar çıkıyor. Arkadaş lütfen, kucak kucağa durmayın da attığımız taşlar hedef şaşırmasın, şöyle kendinizi onlardan ayırın lütfen. Hani şu yalan ve demokrasi ustası "Özdil" var ya onun bir yazısını okudum, diyor ki "Türkiye'nin en zengin illeri Hayır dedi" doğrudur. Sayın Özdil, doğrudur. Biz bunu yıllardan beri söylüyoruz zaten. İstanbul'un Kadıköy'ü, Adalar'ı, Şişli'si, bebeği, Ankara'nın Çankaya'sı, İzmir'in kordon boyu. Buralarda hep siz varsınız. Buralardan şehit çıkmaz ama CHP'ye ve HDP'ye oy çıkar. Mesela, Teşfikiye Camiinden hiç şehit cenazesi kalkmaz. Orada da tabut başında ağlayan analar vardır ama, o tabutun içinde yatan Hain kurşunuyla ölen şehit değil, Ferrari arabasıyla yarışta kaza yapıp ölen oğullarıdır.  

BİZİMDE ÖĞÜNECEK ŞEYLERİMİZ VAR. 

Özdil ve bütün HAYIR'cılar oy aldıkları batı illerinin zenginliğiyle övünüyorlar ya , bakın bizde neyle övünüyoruz.? 

Şuradan başlayalım. Hani o CHP'li Şarlatan vekil konuşmuştu ya "Samsun'a çıkarız, oradan Erzurum'a gideriz, sonrada Amasya'ya geliriz. Oradan Sivas'a geçeriz  ve sizi yine denize dökeriz." Bu illeri neden sıraladı? Çünkü istiklal harbi bu illerde yapılan toplantılarla başlatıldı. Peki, illerin içerisinde tek "Hayır" kazanan var mı? Yok beyler yok. 

Peki, gelelim öbür tarafa Türkiye de üç tane özel ünvanlı şehir vardır. Bu şehirlerimiz düşmanı ordumuzdan yardım almadan kendi imkanlarıyla kovmuşlardır. Hem de kıytırık Yunan'ı değil o günkü dünyanın süper gücü Fransızları. 

Onlardan Hayır mı çıkmıştır.? Asla Gaziantep'ten yüzde altmış iki buçukla, Şanlıurfa'dan yüzde yetmişle, Kahramanmaraş'ta ise yüzde yetmiş dörtle Evet çıkmıştır, nasıl? Siz zenginliğinizle övünün, biz ise şanımızla, kahramanlığımızla ve de gaziliğimizle övünüyoruz. 

Şehit Kamil'in kardeşleri, Şahin beyin, Sütçü İmam'ın, İdris Hocanın torunları Evet dedi ya bu şeref bize yeter. Ha bir de, her seçimde bizi ikinciliğe düşüren bir ilimiz var, bir türlü o ili geçemedik. "Tunceli" Eski ismi ise "Dersim" Neden "Tunç-Eli" olmuş.? Devletin Tunç eli kafalarına inmişte ondan. Acaba biz Tunceli'yle Vatan Perverlikte mi yarıştık? ya da ülkenin bölünmez bütünlüğünde mi? Anladık Hayır oyu kullanmakta birinci Tunceli, ikinci Kırklareli de üçüncü neresiydi? Galiba Şırnak'tı değil mi? Neyse ülkemizin kalbi sağlamdır. Kimi kimin denize dökeceği de belli olmuştur. Birileri de konuşursa bizimde söyleyecek çok lafımız vardır, Bazen yutkunup söylemesek te. 

 

                                                                                                                                      Saygılarımla.... 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek