Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 14 Nisan 2017, Cuma 09:34:15 tarihinde eklendi. 548 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

OY ATMAK KURŞUN ATMAK GİBİDİR, KUKLAYA DEĞİL KUKLACIYA NİŞAN ALIN -

OY ATMAK KURŞUN ATMAK GİBİDİR, KUKLAYA DEĞİL KUKLACIYA  NİŞAN ALIN

Referandum günü geldi çattı. Yarından sonra oy kullanacağız. Kimimiz EVET, kimimiz HAYIR, diyeceğiz.

Ne zaman oy kullanma zamanı gelse hep hatırlarım. ”OY ATMAK KURŞUN ATMAK GİBİDİR. KUKLAYA DEĞİL KUKLACIYA NİŞAN ALIMALIDIR.” Bu söz ABD’ li Müslüman liderlerden “Bay X.” Namıyla da anılan Malcolmx e aittir. Çok ateşli konuşmalar yapan, O binlerce zencinin Müslüman olmasını sağlayan, sonunda CIA tarafından öldürülen zenci asıllı bu şehidin hayatını kitabından okumuştum.

Türkiye’ deki her seçimin kuklası ve kuklacısı vardı ama bu seçimde kuklacılar iyice zıvanadan çıktılar. Emperyalist haydutların bu kadar öne çıktığı hiçbir seçim daha önce olmamıştı. Neredeyse bütün Avrupalılar sokaklarımıza gelip Hayır propagandası yapacaklardı. Mademki emperyalistler bu kadar rol aldılar, o zaman bizde oy sandığının başına gittiğimizde nereye nişan alacağımızı çok iyi biliriz.

Deniz Baykal diyor ki “Hayır, çıkarsa Yunanı denize dökmüş, kadar sevineceğiz.    “ Yahu Deniz Bey, bütün emperyalistler sizin Yanınızda olduğuna göre, siz kimin kulusunuz yahu?

Deniz Bey’in deniz merakını biliriz, çok iyi yüzer. Ya öbür şarlatanı ne yapacağız. “EVET, diyenleri denize dökeceğiz.” Diyor.

Sen ey şarlatan. Konya Millet vekiliymişsin, sıkıysa Konyalıları denize dökte görelim. Neyse “Beyanüllisan, aynel insan” (Lisanın beyanı, insanın bizatihi kendisidir) demişler. Yaz geliyor ya denizi ve plajları özlemişler galiba şu oylama işi bir bitse de kurtulsak. Zira bunlar sapıtmada sınır tanımamaya başladılar.

KONTROLLÜ DARBE DEĞİL. KONTROLLÜ MUHALEFET.

Seksen yaşındaki Deniz Baykal bu kadar şaçmalarsa çocuğu yaşındaki Kılıçtaroğlu neden ondan geri kalsın ki. 15 Temmuz darbe girişimi için “Kontrollü darbe girişimi” deyiverdi. Bununla da kalmadı, kaçak darbeci Adil Öksüz için “MİT ajanıdır” dedi. Eyvah! . Bu sözleri nasıl anlayacağız.?

Yani o gece 250 kişi bir senaryoya mı gitti? İki bin den fazla insan bir katakulli için mi yaralandı? Hepimiz o gece kontrolü bir darbeyi mi önledik?

Bu sözler o kadar çok tehlikeli ki, söyleyenin mutlaka ispat etmesi gerekir. Eğer Kılıçtaroğlu doğru söylüyorsa o zaman bunun çok suçlusu vardır. Eğer yalan söylüyorsa o zaman da Kılıçtaroğlu kendisini çok alçaltmış oluyor. Galiba Kılıçtaroğlu kendisi kontrolde. Çünkü bu iddialar önce Yurtdışında seslendirilmeye başlandı, Sonra da buralardaki dışarıdakilerin ajanları tarafından konuşturulmaya başlandı.

15 Temmuz darbesine “ Kontrollü” diyenler ajan olabilir mi? Evet olabilirler. Adil Öksüz için MİT ajanı dediler ya, MİT açıklama yaptı “Öyle bir çalışanımız yoktur.”

Bende diyorum ki “bunlar CIA ajanıdırlar” Benim delilim daha çoktur. Bir kere darbenin arkasında FETÖ bağlantılı CIA vardı, bu kesin kanıt Adil Öksüz’ ü ABD elçiliğinden aramışlar buda kesin ABD’yi ve FETÖ‘ yü aklamaya çalışanlarında vaziyetleri malum tam CIA ajanı gibi konuşuyorlar.

Şimdi MİT gibi CIA ‘dan da bir açıklama bekliyoruz “Kılıçtaroğlu diye bir çalışanımız yoktur” gibi. Yoksa şüphemiz devam edecektir.

Meral Akşener’ e gelince şehrimize oda gelip konuştu. CHP reklam arabasından öğrendik.

CHP ile bu kadar yakınlaşmasını gördüğümde şu iki şey aklıma geldi. Birincisi, eğer meral hanım MHP’nin başına gelebilseymiş, 6 Haziran seçim sonuçlarıyla CHP, MHP, HDP koalisyonu gerçekleşebilirmiş. İkincisiyse, Meral hanım bugüne kadar birkaç parti değiştirdi ya , önümüzdeki ilk seçimde CHP listelerinde yer bulabilir, düşüncesindeyim.

 

Tekrar ediyorum “Oy atmak kurşun atmak gibidir. Kuklaları değil kuklacıları nişan alalım” EVET diyerek, emperyalistlerin elini, kolunu kıralım. Seçim sonuçları ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olsun dileğiyle.                                                                                                                                 Saygılarımla..

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek