Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 11 Nisan 2017, Salı 09:23:58 tarihinde eklendi. 460 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İZMİR MARŞIYLA FETÖ' YÜ OMUZLAMAK..? -

İZMİR MARŞIYLA FETÖ' YÜ OMUZLAMAK..?

Hani "Hilkat garibesi" derler ya, aynen öyle bir şey. Galatasaray spor kulübünde yaşandı bu acayip olay. Kulüp kongresi toplanmış, eski sporcularından  Arif Erdem' le, Hakan Şükür' ün kulüpten ihracıyla ilgisi görüşmeler yapılıyordu. Hürriyet gazetesinden bir üye ateşli bir konuşmayla bu sporcuları savundu. Savunurken de bol bol "Atatürk" istismarı yaptı. Dahası Tevfik Fikret' ten falan örnekler verdi. “Atatürk’ün Tevfik Fikret' i çok sevdiğinden" bahsetti. Tevfik Fikret denilen adam, bir ermeni teröristinin Abdülhamid'e bombalı sabotaj düzenleyip te öldüremediğinde ki bu patlamada altmıştan fazla insanımız ölmüştür, bu alçak o ermeni terörist için "Ey sanlı avcı" başlıklı şiirlerle teröristin başarısızlığına üzüntüler beyan etmiştir. Devletimin ve Milletimin düşmanı olan bir alçağı Atatürk neden sevsin ki? Ama şunu da çok iyi biliyoruz ki Hürriyet gazetesinin de, o konuşmacının da bugünkü çizgileri aynen Tevfik Fikret gibi Hainlik çizgisidir. Velhasıl o adamın konuşmasından sonra Arif Erdem ve Hakan Şükür'ü kulüpten atılması oylandı, netice oy çokluğuyla reddedildi. Yani atılamadı. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Ret oyu verenler hep bir ağızdan İZMİR MARŞI Söylemeye başladılar. "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa. Adın Yazılacak Mücevher Taşa." 

Peki bu olayın aciplik neresindedir.? 

Yahu orada oylanan Arif Erdem, Hakan Şükür değildir ki. Orada onaylanan FETÖ' dür. Bu sporcular FETÖ için ülkeyi terk ettiler, milletini devletini sattılar. Bunların atılmasını önleyenler neden İzmir Marşıyla kutluyorlar.? 

Bunların topunu "Atatürk'ü koruma kanununa Muhalefetten ve Atatürk'e hakaretten" içeri tıkılmalıdır. 

Bir acayip manşette Alman Bilal gazetesinden. Manşet şöyle "Atatürk sağ olsaydı bu referanduma HAYIR oyu verirdi." Vay alçak Alman vay. Ulan sen nereden biliyorsun.? Ulan gavur oğlu gavur, Atatürk'ün Senin istediğin gibi davranacağını nereden biliyorsun.? 

Hani "Hezeyan şahlandımı, akıl firar edermiş" 

Ortalıkta bir Atatürk istismarıdır gidiyor ki, sormayın. 

Ne kadar eski "Marksist, Mao, istKominist, Mason, Ajan, leninistRotaryanlionist" ve akla gelemeyen haşerat varsa hepsi de Atatürkçü oldular çıktılar. Ah Atatürk bunları hiç sevmezdi biliyor musunuz.? Mason lojalarını kapatmıştı da. Ölümünden sonra CHP Yeniden açmıştı. Atatürk onlara "Yahudi cıfıt tarikatı" diyordu. Komünist Mustafa Suphi'leri de Rusya'dan gelirken Karadeniz Sahillerinde Öldürtmüştü de Nazım Hikmet Atatürk' e  ne küfürler etmişti. Şimdi oy zamanıdır istismar serbest. 

Saygılarımla... 

 

 

NOT: Polislerimizin kuruluş yıl dönümü tebrik eder, şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, görev başındakilere de üstün başarılar dileriz… 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek