HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 07 Nisan 2017, Cuma 09:30:17 tarihinde eklendi. 679 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BU İŞ EVET, HAYIR’DAN ÇIKTI, HİLAL VE HAÇ KAVGASINA DÖNÜŞTÜ -

BU İŞ EVET, HAYIR’DAN ÇIKTI, HİLAL VE HAÇ KAVGASINA DÖNÜŞTÜ

"İnsan kaçarsa, itler saldırır emmi. 

Dik duran insan it' i yıldırır, emmi. 

Hele bir yiğitçe hücum eyle de gör, 

İtlerde, sahibi de çıldırır emmi." 

Bu dörtlük merhum Abdurrahim Karakoç' un dur. Hollanda da Atlarla, İtlerle bakanlarımıza ve vatandaşlarımıza polisler saldırınca "Hey Karakoçum, Sen bu günlerin geleceğini gördün de mi yazdın bu dörtlüğü" diye düşünmüştüm. 

Bu Avrupalılar neden bu kadar azdılar yahu? 

Her pisliğin arkasından onlar çıkıyor. Bunlar bizim seçimimize neden karışıyorlar?  Biz EVET' deriz, HAYIR 'deriz elin gavuruna ne oluyor? Bunların dertlerini anlamak lazım. Zaten bazen boş bulunup söyleyiveriyorlar. Son ilerleme raporlarında ne demişlerdi.? "Türkiye'nin MEGA PROJELERİNDEN RAHATSIZIZ." İşte bütün düğüm burada gizlidir. Bizim büyük projelerimizden rahatsızmış, beyler. Onun için "EVET" diyenlere kızgınmışlar. Onun için şu bizi Ermeni soykırımıyla suçlayan yeşiller milletvekili Cem Özer HAYIR propagandasına çıkmış, Onun için neredeyse Avrupa'nın bütün haydut, sömürgeci faşist devletleri "EVET" için çalışanlara yasaklar ve kısıtlamalar koymuşlar. Onun için bütün PKK'lılar Hayır için mitingler yürüyüşler düzenlerken EVET' diyenlere her türlü engellemeyi koymuşlar. İtleriyle falan saldırmışlar. Onun için Avrupa’nın, belli malum Siyonist sermayeli bütün gazetelerinde vatandaşlarımıza "Hayır oyu verin" diye manşetler atıyorlarmış, hem de Türkçe olarak. Ne güzel söylemiş A. Karakoç merhum. “Hele bir yiğitçe hücum eyle de gör. İtlerde Sahibi de çıldırır emmi" çıldırır değil mi? Bunlar Haçlı, bunlar sömürgeci haydutlar, tamam anladıkta buradakilere ne oluyor.? 

Hani şu "Mega Projeler" meselesi var ya? 

Şu anda sokaklarda bangır bangır Hayır propagandası yapanlar geçmişte Avrupalıların rahatsız olduğu büyük projelerimize onlarda Hayır demişlerdi değil mi? Hani Taksim eşkıyaları var ya neden isyan etmişlerdi.? "Köprü, Hava alanı, Marmaray yapılmasın" diye değil mi? Birde bizdeki "Bir takım medya" var değil mi?  

Hani başları derde girdiğinde bütün Avrupalı ABD' li bankaların elçilerin kapısında bittiği medya canım, Onlarda hepsi Hayır'cı değil mi? Yani ağalarının, patronlarının yolundalar değil mi? Oradakiler, buradakiler. Hedef aynı, gaye aynı, dertleri aynıdır.  

Dedik ya "Bu EVET, HAYIR" kavgası "HİLAL VE HAÇ" savaşına döndü. Zaten geçenlerde bu düşüncemizi tescilleyende bir olay oldu. Şu HAYIR'cı devletlerin başkanlarını papa toplamış Vatikan da beraber bir resim verdiler. O görüntü tamda bir haçlı resmiydi. Vallahi, kim ne derse desin ben HİLAL'den yanayım. Dün "Alpaslan, kılıçaslan, Selahattini Eyyübi, bugün Tayyip Erdoğan, Bahçeli." İster hilal, ister üç hilal. Onun için EVET. 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek