HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 21 Mart 2017, Salı 09:22:56 tarihinde eklendi. 495 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HEY AVRUPA,SİZİN SEVDİKLERİNİZİ SEVMEK MECBURİYETİNDEMİYİZ? -

HEY AVRUPA,SİZİN SEVDİKLERİNİZİ SEVMEK MECBURİYETİNDEMİYİZ?

"Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar;

Benim İMAN dolu göğsüm gibi serhaddim var.

Ulusum, Korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar;

"Medeniyet" dediğin TEK DİŞİ kalmış CANAVAR."

Prof. Mehmet Çelik,anlatıyor."Ombusmanlık uygulamalarını araştırmak için İsviçre'ye gitmiştik. Boş zamanlarımızda metroyla biraz seyahat edelim dedik. Gezerken son durakta inmemiz icabetti, herkes indi biz biraz geride kalmıştık. Baktım bir ihtiyar kalkmak için birkaç hamle yaptı, kalkamayınca da yerinde beklemeye başladı. Yanına gittim, Koluna girip onu şefkatle taşıyıp metrodan indirdim. Öyle minnet dolu bakışlarla beni uzun uzun süzdü ve sordu. Türk'sün, değil mi? -Evet Türküm. - Belli, belli. Bizimkiler asla bunu yapmazlar. Sen Yardım Etmeseydin, bir görevlinin gelip beni indirmesini bekleyecektim dedi.. Şimdi soruyorum "İsviçre medeni bir ülke "değil mi? Ulan batsın böyle medeniyet be.

Geçen hafta istiklal marşımızın mecliste kabulünün 96.ncı yıl dönümüydü. Batılıların dünyaya saldırıp sömürdüğü yıllardı o yıllar "1921" En çok sömürgesi olan devletlerden biriside Hollanda idi. Dünyayı soydular, her tarafta hırsızlık, haydutluk yaptılar. Zengin oldular. Şimdide bu zenginliğin verdiği şımarıklıkla etraflarına çirkeflik saçıyorlar. Bizim bakanlarımıza yaptıklarını görüyor musunuz.? 

Yıllarca bize bu Avrupa'yı "Medeni" diye yutturmaya çalıştılar. Yahu zengin olmakla bir ülke medeni olur mu? Onların zenginliği soygun parası, EŞKİYALIK, haydutluk zenginliğidir. Bunlara hayranlık duyulmaz, tersine suratlarına tükürülür. Bize hınçları var. Neden onların istediği gibi olmuyormuşuz. Neden onların sevdiklerini sevmiyormuşuz. Onların burada sevdikleri kimler.?

Darbe yapanlar, Ortalığı yakıp yıkanlar, Türkiye'ye zarar verenler. Yani KOMİNİSTLER, bölücü PKK'lılar ki bunları daha çok seviyorlar. Çünkü hem KOMİNİST, hem de bölücüler. dahası CHP'liler falan. Bize de "Ak Parti'yi, MHP'yi değil bizim sevdiklerimizi sevin" diyorlar.

Ah ah, şu istiklal marşımızı tam anlaya bilsek.

Şu "Medeni dünya" denilen batının "Tek dişi kalmış canavar" olduğunu bir kavraya bilsek.  M. Akif'imizin bunlara karşı direnç kalesi olarak gösterdiği "Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var" dediği göğüslerimizi sahiden İMANLA doldura bilsek. Bak o zaman o canavarların kalan tek dişlerini de nasıl söküyoruz. Olacak ama, eninde sonunda o canavarın tek dişini de kıracağız, biz göremesek te çocuklarımız görecekler.

Ne demişti imamı Şafi hazretleri? "Hakikati bulmak için düşmanın oklarına bakın, onlar nereye hedef alıyorlarsa, (Kimlere düşmanlarsa) siz gidin orada saf tutun."

Avrupa "EVET" kampanyalarını önlemeye çalışıyor. 

Ha, bunu Hoyratça yapıyor. DNA'larında sömürgecilik ve faşistlik var. Zorbalıktan netice alacaklarını sanıyorlar. Demek ki Türk Milletini hiç tanımamışlar.

Tabi ki bu baskıları ters tepecektir. Tabi ki bu millet o haçlı ve sömürgeci haydutlarına da, buradaki iş birlikçilerine de gereken cevabı verecektir. Tabi ki ilk şamarda güçlü bir EVETLE olacaktır.                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                                            Saygılarımla.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek