Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 03 Mart 2017, Cuma 09:35:56 tarihinde eklendi. 443 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HEY, CHP “BU SİZİN TANRI KULU KİMİN KULU?” -

HEY, CHP “BU SİZİN TANRI KULU KİMİN KULU?”

Bütün Türkiye biliyor ki güvenlik güçlerimiz doğumuzda bölücü eşkıyaya karşı çetin bir mücadele veriyor. Bu kahpe eşkıyanın arkasında Avrupa var, Amerika var, İsrail var. Dahası İran gibi komşularımızda var. Anlayacağınız, bizimle şöyle veya böyle açık veya gizli hesabı olan bütün düşmanlarımız bu namussuz örgütün arkasındalar. Bunlar kalleş, bunlar alçak, bunlar düşman, anladık da bu CHP’ye ne oluyor? İkide bir kafaları bulandıran sözler ediyorlar ayıp değil mi?

Geçen haftada yine CHP’nin sivri vekillerinden Sezgin Tanrı kulu buram buram ihanet kokan, PKK alçaklarına destek içeren sözler etti. “Türk Ordusu köylülere işkence ediyormuş” İçişleri bakanı soylu açıklama yapıyor. “Köylü dediğin o adamı biz beş aydır izliyoruz. Birçok katliam planı onun evinde yapıldı.”

Teröristin MAHATI ve hakkını korumak CHP’nin işi midir? Caninin suratına birazda çamur sürüp fotoğrafını internete koymuşlar. “işte işkence izleri” diyorlar. Vah CHP vah vah Atatürk’ün partisine vah. Bunlar bunu ilk defa yapmıyorlar ki.

Zaman oldu “PKK eşkıyası SEÇİM kazandı” diye pilav dağıttılar, gülüp oynadılar. Zaman oldu, geçmişte de “Cizre için olduğu gibi” güvenlik güçlerimizin uygulamaları aleyhinde raporlar hazırladılar. “Türk ordusu güneydoğuda orantısız güç kullanıyor” demişlerdi. Sonra birde bakıyoruz ki bunların sözlerine ve raporlarına uygun ikazlar Avrupa’dan ve Amerika’dan da geliyor. Yani bunların sözleri ve raporları dışıradaki düşmanlarımıza ve PKK destekçilerine referans oluyor. Bunlar referandumda EVET oyunu vermek değil de, bölücü eşkıya ya destek vermek asıl ihanettir. Temel’e sormuşlar “Ha şuradan bir domuz saldırsa ne yaparsın? –Çekerim silahımı vururum onu. –Ya silahın yanında değilse. –bıçağımı çeker vururum. – bıçağında yanında yoksa. –Ağaca çıkar kurtulurum ondan. –Ya ağaçta yoksa.- Ula sen domuzdan yana mısın? ,Yoksa benden yana mısın daaa?” Ya, beyler maalesef bu ülkede domuzlar var, domuzdan yana olanlar var.

Bir de bütün bu olanlardan sonra “Şehit cenazelerinde bizi neden yuhalıyorlar? Çelenklerimizi neden atıyorlar?” Edirne’de bir şehit cenazesinde de şehidin kardeşi KILIÇTAROĞLU’NUN yanından uzaklaşmıştı değil mi? Sahi acaba nedendir? Bilmem ki. Keşke yakınlarına bir sorsaydınız, onlar size söylerlerdi. Terörist cenaze ve cenaze evlerinden kovmuyorlar ya yetmez mi? Akıllanın, akıllanın…

 

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek