Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 28 Şubat 2017, Salı 09:33:03 tarihinde eklendi. 450 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

APTALLAR!, YANLIŞ ANLADINIZ, SİZİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ ERDOĞAN'A ÇATMAK İÇİNDİR. -

APTALLAR!, YANLIŞ ANLADINIZ, SİZİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ ERDOĞAN'A ÇATMAK İÇİNDİR.

Şu Gözcü Gazetesi varya "Anti Tayyip Erdoğan" yani sadece Tayyip Erdoğan aleyhinde yayın yapmak için çıkarılan gazete. Geçenlerde onun başına acayip bir şeyler geldi.

Hani onlar diyorlar ya "biz şöyle özgürüz, böyle korkusuzuz" işte öyle korkusuzca, yürürken "Mayına basmışlar. Bum"

Nasıl mı?

Şöyle.

Bunlar çok özgürler ya Tutmuşlar Hz Musa a.s. mi hicveden bir karikatür yayınlamışlar.

Dikkat edin "Hz Musa a.s" dedim .

"Hz Musa" kimdir? Musevilerin, yani Yahudilerin peygamberidir, Yahudilerin. Ulan onlara dokunulur mu? Deli misiniz? Aptallar, belki de sizin maaşlarınız bile oradan geliyor, dangalaklar. Sonunda ne oldu biliyor musunuz? Gözcü gazetesinin ilave olarak verdiği o "gırgır mıydı, şamata mıydı" her neyse, mizah dergisi kapatıldı, otuza yakın çalışanı da işlerinden kovuldular. Vah, vah, vahhhhh. Beyler, eğer bu dünyada söz söylüyorsanız, önce kimin ne olduğunu öğreneceksiniz.

Müslümana çatabilirsiniz.

Cumhuriyet Gazetesi’nin ve Aydın Doğan gazetelerinin defalarca yaptıkları gibi. Hele hele Tayyip Erdoğan'a istediğiniz kadar çatabilirsiniz. Her gün her saat, her dakika yaptığınız gibi. Türk Milletinin Milli, Manevi, moral değerlerine istediğiniz kadar çatabilirsiniz. Zaten sizlerin var olma sebebinizde budur. Ama Yahudi’ye aslaa. Malumunuz dünyada "Anti Semitizme" kanunları vardır. Dünya haydutları Yahudi’yi özel koruma altına almışlardır, dokunamazsınız. Sahi siz özgürlükten ne anlıyorsunuz? Mesela "Türkiye'de Avrupa kadar özgür olmalıdır." Sözünden sizin anladığınız nedir? Sizin kafanız çalışmıyor, onun için bunu ben size anlatmalıyım. “Avrupa kadar özgür olmalıyız" Sözü şu demektir. " Avrupa da Türkiye' ye ne kadar küfür edebiliyorlarsa bizde burada o kadar küfür edebilmeliyiz" demektir. Dahası "Avrupa'da Tayyip Erdoğan'a ne kadar hakaret edebiliyorlarsa bizde o kadar hakaret etmeliyiz" demektir. E, zaten o kadarını yapıyorsunuz ya. Sakın ha şunu anlamayasınız. "Avrupa'da gazeteler kendi iktidarlarına, kendi milli değer ve menfaatlerine ne kadar çatıyorlarsa bizde onu isteriz" yok öyle bir şey. Adamı oyarlar. Almanya’da Alman, İngiltere’de İngiliz, Milli ve manevi değerlerine veya iktidarlarına burada sizin yaptığınız gibi çatanlar olursa dedim ya adamı oyarlar. Ama oradakilerde sizin gibi buraya, yani Türkiye'ye istedikleri gibi sallarlar. Çünkü Türkiye özgür bir ülke. Hele de sırtını sizin gibi batıya dayayanlar olursa. Amma öyle hedef şaşırıp, Tayyip'e veya Türk Milletinin değerlerine yaptığınız gibi Yahudi’ye dokunursanız Alim Allah, tozunuz kalmaz. Yahudi, dedim de. Neyse biz Yahudi demeyelim de "Siyonist" diyelim. Siyonist'te Yahudi’nin teşkilatlı bir koludur. Geçenlerde rotaryanların bir etkinliği olmuş. Bunlara Atatürk "Yahudi Tarikatı       " diyor. Orada konuşmacının sözlerini bizim gazeteden okudum. “Dünya vatandaşı , dünya vatandaşı" kullandığı kelime hep " Dünya Vatandaşı" neden "Türk Vatandaşı, Türk Milleti" değil de illada Dünya vatandaşı oluyor.? Bu ülkeye, bu Millete "Mensubiyet inancı" neden yok? Biz sizin ciğerlerinizi biliyoruz. Sizler “Türkiye’ye, Türk Milletine hizmet edecek nesiller" değil siyonist hedeflerine uşaklık edecek kadrolar peşindesiniz. Hani "Tevrat’ta Yahudilere vaat edilen dünya devleti" varya. Hani dünyayı ele geçirecekler ya. İdarecilerinde Yahudilerden olacağı bir dünya, Onun temellerini atmaya çalışıyorlar. Sakın ha bu dediklerimin bir masal olduğunu sanmayın. Adamlar ciddiler. Saygılarımla

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek