Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 13 Ocak 2017, Cuma 09:27:35 tarihinde eklendi. 717 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu Terör Olayları 15 Temmuz Depreminin Artçılarıdır -

Bu Terör Olayları 15 Temmuz Depreminin Artçılarıdır

Ben Türkiye’mize yapılan saldırıların hepsinin de aynı merkezden idare edildiğine inanıyorum. Bu topraklarda bir buçuk asırdır sayısız darbe oldu. Sayısız terör hareketleri oldu. Sayısız ihanet gördük. Hepsinin de hedefleri milletimiz ve devletimizdir. Geçtiğimiz yılın 15 Temmuzdaki darbede aynı merkezlerden yönetilmiş ve yönlendirilmiştir. Yani 1876’daki Abdülaziz’e, 1909’da II. Abdülhamid’e, 1960’taki Menderes’e kim darbe yaptırdı ise yine 1980’de Kenan Evrenleri kim teşvik etti ise geçen yılın temmuzundaki darbeyi de aynı düşman aynı alçak daire tezgahladı. Tek farkla oda bir buçuk asırdır bu topraklarda istedikleri gibi plan yapıp darbeleri başarabilen bu alçaklar ilk defa 15 Temmuz’da başaramadılar. Alçak ve namussuz emperyalistlerin yenilgisine sebepte en baştaki kahraman şeksiz ve şüphesiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Tabi ki Türk Milletinin direnci çok önemlidir. Tabi ki sayısız kahramanımız vardır. Tabi ki milletimizin şuurlu karşı koyuşu asla unutulmaz. Fakat eğer bir kişi en başa konulacaksa oda Tayyip Erdoğan olacaktır. Adını ve görevini unuttuğum bir Rus şöyle diyor, “Türk Milleti olarak siz şu darbeyi önlemekle öyle bir şey yaptınız ki, bu güne kadar hiç yenilmemiş NATO’yu yendiniz. Fakat her istediğini almaya alışmış NATO bunu asla hazmedemez. Bundan sonra başınıza çok belalar gelecektir. Onun için Rusya ile işbirliğine gitmelisiniz.” Rus doğru söylüyor. Bu alçaklar ülkemizde bugüne kadar istedikleri her şeyi yaptılar ama son darbeyi başaramadılar. Öyleyse vaz mı geçtiler? Hayır. İşte bombalar patlıyor. Bir gün PKK’lısı, bir gün FETÖ’cüsü, bir gün DAEŞ’çisi, bir gün polislerimize bir gün askerlerimize, bir gün eğlence yerlerine, bir gün adliyelerimize, başka bir gün ülkemizdeki misafir Rus elçisine. Bunların hepsi de aynı merkezden idare ediliyor. Evet, eylemciler farklı farklı ama hedef hep aynı. Hedef Türkiye, hedef Tayyip Erdoğan, hedef iktidarın şahsında Türk Milletidir. Kuklalar farklı ama kuklacı aynıdır.

 

Ben zaman zaman yazarım ya, bir bombayı, silahı, patlatanlar birde onların reklamını yapanlar aynı hedefe sözleriyle, yayınlarıyla hizmet edenler vardır. Birçok terör saldırısı oluyor da fakat şu diskoyu ayırdılar. Orası çok özelmiş. Saldırıyı Diyanet İşleri Başkanına yüklemeye kalktılar. Neden? “Noel’i kutlamayın, içki içmeyin.” dedi diye. Yani Diyanet İşleri Başkanı size “İçin Noel’i de kutlayın.” mı diyecekti? Saldırgan o sözlerden etkilenmişmiş. Bana göre ise Atilla İlhan’dan etkilenmiştir. Neden mi? O sağlığında 2.kanalda program yapardı ve derdi ki; “Batı kültürü diye bir şey yoktur. Almanya’da Alman, İngiltere’de İngiliz, Fransa’da Fransız kültürü vardır. Eğer biz Türk isek burada da Türk kültürü olmalıdır.” Peki, Noel Türk kültürü müdür? Ben doğrusu Atilla İlhan’dan daha çok etkilendim. Belki de o teröristte benim gibidir. Ya da Bursalı bir papaz şöyle demiş; “Yahu siz Türkler ne aptalsınız ki bizim bayramımızı kutluyorsunuz. Halbuki biz sizin bayramınızı hiç kutlamıyoruz.” Bence terörist bu papazdan etkilenmişte olabilir. Çünkü ben bu papazdan Diyanet İşleri Başkanından daha çok etkilendim de ondan diyorum. Cumhurbaşkanımızda diyor ki; “Sizin hayat tarzınıza kim karışıyor ki.” Öyle ya istediğiniz gibi içip kusup duruyorsunuz. Şu mütevazi kasabamızda bile isteyen içiyor, isteyen meyhane açıyor, isteyende pezevenklik yapıyor. Kim karışıyor ki? Haaa bir kişi karışıyor, oda Kılıçdaroğlu’nun buradaki adamı; “Sen sarıkla gezemezsin, sen başörtüyle şiir okuyamazsın…” Başka var mı karışan?
Saygılarımla…

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek