Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 12 Ocak 2017, Perşembe 09:39:38 tarihinde eklendi. 678 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karşılaştırma - Ertan Bayer

Karşılaştırma

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü idi önceki gün.   Süleymanpaşa Belediyesi Gazetecilerle buluştu.   Kırklareli Belediyesi Gazetecilerle buluştu. Edirne Belediyesi Gazetecilerle buluştu.

Çevrede bulunan ilçe ve belde belediye başkanları gazetecilerle bir araya gelmeye çalıştı.  Gelemediyse de telefonlarla kutlama yapıldı. Bizler Lüleburgaz’da çalışan gazeteciler olarak Lüleburgaz Belediye Başkanı’ndan en azından bir telefon beklerdik.  Bizim mesleğimizi mi küçümsüyor,  yoksa dikkate mi almıyor ? Belki de bu görev özel kalem müdürlerine verildi de onlar sallamadı.  Bilemiyoruz. Ama Belediye ekibinden Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci’den başka arayan olmadı. 

Siyasi partilerden de Kırklareli’de AKP, Lüleburgaz’da CHP gazetecilerle bir araya geldi.  Bizler CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur’dan da bir incelik beklerdik en azından telefonla bir tebrik… Ama kendisi herhalde gazetecileri  fazla dikkate almadı. Bilemeyiz nedir düşüncesi.

AKP hakkında bir şey söylemiyorum ama ülkenin geçtiği bu zor koşullarda CHP’li İl Başkanları’nın ve CHP’li belediyelerin en fazla birlikte hareket edeceği unsurlardır gazeteciler. Özellikle yerel gazeteciler.

Bunun bilincinde olan arkadaşlarımız aradılar, mesaj attılar ve iyi günümüzde kötü günümüzde bizlerle birlikte olanları biz biliyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü daha iyi şartlar altında kutlama dileği ile…

 

Kalın sağlıcakla….

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek