Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 03 Ocak 2017, Salı 09:22:02 tarihinde eklendi. 971 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Halkı Darbeyi Önledi Fakat Saldırılar Devam Ediyor -

Türk Halkı Darbeyi Önledi Fakat Saldırılar Devam Ediyor

Türk Milletinin bütün tarihi boyunca yaşadığı en büyük felaket birinci cihan harbidir. Bu harbin sonunda altı asırlık ‘Cihan Devletimizi’ kaybettik. Topraklarımız, başkentimiz dahil işkal edildi. Milyonlarca insan zayiatımız oldu.

Bu savaşta hiçbir yerde anlatılmayan fakat savaşın sonuçlarına en çok tesir eden bir iki olay vardır. Bence çok önemli olan bu olaylar şunlardır. Birincisi Almanya ile ilgilidir. Malumunuz birinci cihan savaşında biz Almanlarla beraberdik. Bir bakıma Almanya’nın yenilgisi bizimde yenilgimizdi. Bu olayı sadece Adolf Hitler’in “Kavgam” adındaki kitabında okudum. Hitler diyor ki; “Savaşın ta ortasında doğu cephesinde Rusya çöktü ve savaştan çekildi. En güçlü düşmanımızın savaştan çekilmesiyle doğu cephesindeki ordularımız boşta kaldı. Kıtalarımız batıya Fransa Cephesine doğru marşları söyleyerek akarken, ‘artık zafer kesindir, Fransa’yı bizim elimizden kimse kurtaramaz’ diyorduk. Tam Fransa cephesine gelip de çarpışmalara başlamıştık ki, Alman Demiryolu İşçileri greve başlamışlar. Bu grev sayesinde lojistik desteğimiz durdu. Almanya çöktü ve ateşkes istedi. Yani Demiryolu İşçilerinin grevi yüzünden savaşı kaybettik. Ben bu olayı bir türlü hazmedemedim. Bir parça ekmek nasıl olurda koca bir vatandan daha değerli olur? Bunu bir Alman yapamaz. Arkasındaki şeytanı araştıracağım, dedim ve araştırdım. Meğer biz cephelerde vatan için can verip kanımızı dökerken Yahudi fitnesi bütün sendikaları ele geçirmiş ve savaşın tam ortasında işçilerimizi greve sokmuşlar…” Hitler bu ve benzeri birkaç olay yüzünden kendisinin nasıl Yahudi düşmanı olduğunu da anlatıyor. Bizim için savaşın sonuçlarının bu kadar tesir eden bir olayı hiç bilememiz inanılır gibi değil.

Bizde de aynı olayların başka çeşidi var. Bilenler bilir biz de o savaşı Filistin cephesinde kaybettik. Çanakkale’de Galiçya’da kazandık. Doğuda Rusya pes ettiği için savaştan çekilmişti. Peki, Filistin’de neden kaybettik. Bizde de orada karşımızda Yahudi vardı. Cemal Paşanın özel sekreteri ve metresi SARA, bir Yahudi kızı ve İngiliz  casusu. Dahası Cevat Rıfat Attilhan Sarayla beraber üç yüze yakın Yahudi casus yakaladıklarını yazıyor. BUGÜNLERLE NE ALAKASI VAR?

Çoook alakası var çok. Tarih bilgisi ders almak içindir. Ama “Balığın tırmandığı kavaktan” bahseden tarihten ders çıkmaz. Şu FETÖ, denilen köpek bir mossat ajanı değil mi? Arka planda siyonist ajanların olduğu (MOSSAD CİA M.16) bunlar müşterek çalışırlar. Patlayan bombalar, öldürülen elçiler, düşürülen uçaklar, yayınlanan montaj kasetler, ara bozmak için yayılan dedikodular, çıkan çatlak sesler, PKK’sı, DAEŞ’i, PYD’si her biri Siyonist eseri olan yalanlar, iftiralar, komplolar. Her faydalı ve yararlı işlere ve teşebbüslere karşı çıkanlar Kaset operasyonlarıyla seçilen genel başkanlar, sonra o genel başkanların gizli gizli ABD elçileriyle görüşmeleri. Rokofeller ve Soros vakıflarından  yardım alan STV’ler bunlar neyin delilidir?

Gözümüzü açmazsak, mezarımızı kazarlar. Saygılarımla

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek