Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 16 Aralık 2016, Cuma 09:39:00 tarihinde eklendi. 624 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Başkanlık gelirse kan çıkar” denmişti ACABA BU KAN O KAN MI? -

“Başkanlık gelirse kan çıkar” denmişti  ACABA BU KAN O KAN MI?

Bu yazıyı 11 Aralık Pazar günü yazdım. Ellerim titreyerek, kan ağlayarak.

Düşmanlarımızı sevindirmemek için ne kadar uğraşsak ta saklayamıyoruz, üzüntümüz çok büyüktür.

Bu saldırıyı kim yaptı? Neden yaptı? Arkasında kimler var?..

Her saldırıdan sonra kafamıza çakılan bu soruların aslında cevapları çoktan verildi. Verilmesine verildi de, milletimizden bazılarının hala anlamadığı durumlar var. Mesela bir parti genel başkanının bir müddet önce “Başkanlık sistemi gelirse KAN çıkar…” dediğini hatırlıyor musunuz? Sakın o adamın dediği bu KAN olmasın?

“Yahu amma da kötü niyetliyim” değil mi? Buna da tam da “Komplo teorisi” derler değil mi? İyi de bu ülkede zaten her şey komplo değil mi? Neden, Başkanlık sistemiyle ilgili kanun teklifi meclis başkanlığına verildiği günün akşamı bombalar patlıyor? Başka gün mü yoktu? Peki, o adam neden “Başkanlık gelirse KAN çıkar” dedi?

Bir kanun çıkarsa, bir sistem değişir neden kan çıksın?

KAN’la ilgili ne biliyordu da öyle söyledi? Başkanlık sistemine kan pahasına neden bu kadar karşıdır? İlla da kan çıkacaksa bu kan nasıl çıkacak? Yani Kılıçdaroğlu sevincinden “adak kurban mı” kesecek değildir ki, öyle kan çıkacak olsun.

Birde kınayanlar var, içeriden ve dışarıdan. “Çok üzüldük, kınıyoruz, lanetliyoruz…” Geçin bunları geçin. Biz kimin şov yaptığını, kimin sözde kınadığını kimin özde yandığını çok iyi anlıyoruz. Bu kınayanların çoğu aşikâre kınıyorlar da gizlice oynuyorlar. Tıpkı hani o “Adana’da yanan çocuklara taziyeye giden ekipler gibi.” Kemal Sunal’ın “Salako” filminde “üzülmüş gibi yapak” diyorlar ya. Bilirsiniz, bunların sanatçı yanları da çok güçlüdür. Sevindikleri halde, üzülmüş gibi yapmayı çok iyi becerirler. Peki, özde üzülenle, sözde üzüleni nasıl ayırt edeceğiz? Kolay ayrıntıya bakacaksınız.

Teröristlerle eylem ve söylem birliğine bakacaksınız. Bu sütunlarda çok yazdım. Bir Demirtaş vardır şimdi içerde ne diyordu? “Seni Başkan yap-tır-maya-ca-gızzz…” Bu adamın dağdaki yoldaşları napıyordu? Yüksekova havaalanını yaptırmamak için defalarca basıp çalışanları öldürüyorlar, makinaları yakıyorlardı. Başka o bölgede yol yapan köprü yapan bütün makine ve işçilere aynı terörü yapıyorlardı değil mi? Peki bu işleri sadece bu bölücü eşkıya mı yapıyor? Batıda aynısını kimler yapıyor? “Köprüye santrala, havaalanına hayır” diyenler kim? Peki bunlar silah, bomba kullanmıyorsa bile aynı yolun yolcusu değiller mi? Aynı şeyi birisi bombalı, silahlı yapıyor, diğeri sözlü mitingli yapıyor. Yol ve gaye aynıdır, sadece usul farklıdır. Peki, birisi ötekini kınasa ne olur, alkışlasa ne olur?

Birde bu işlerin yabancı ayağı var. Adamların bütün dertleri kalkınan Türkiye. İşte yeni bir mega projemiz devreye giriyor. Boğazın altından araçlar için “gidişli gelişli tüp geçit” Emperyalizmin haydutları yine çıldıracaklar. “Türkiye’nin mega projelerinden rahatsızız” ifadesini adamlar Avrupa Birliği ilerleme raporuna yazdılar. Yazdılar da siz bu işleri yazıda mı kaldı sanıyorsunuz? Bir zamanlar bu eserlerin aynısını ikinci Abdülhamit yaptırmaya kalkmıştı da Avrupalı emperyalist haydutlar onu da aynen böyle bombayla öldürmeye çalışmışlardı. Öldüremediler ama satın aldıkları köpekleriyle devirdiler, sonra da devletimizi dağıttılardı. Şimdide yine bu terörist alçakların arkasında her zamanki gibi yine onlar var. Tabi onlarda patlamaları kınıyorlar tabi yersen.

 

Az çok tarihin yazılmayan kısımlarını da okuduk. Düşmanlarımızın kahbeliklerini biliyoruz “Dostlarımız ne kadar kahbe, düşmanlarımız ne kadar kalleş” olursa olsunlar bizi yıldıramazlar. Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek