Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 30 Eylül 2016, Cuma 09:19:50 tarihinde eklendi. 761 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de FETÖ mücadelesi “Ekmeği Bölme, Sütü Delme” -

CHP’de FETÖ mücadelesi “Ekmeği Bölme, Sütü Delme”

Bu tabiri bilir misiniz?

Hani ağanın birisi hizmetçisine öyle söylemiş “Bak canım sütün kaymağını delmeden, ekmeği de bölmeden karnını doyur, ye yiyebildiğin kadar”

Peki, nasıl olacak bu iş?

Hiç ekmek bölünmeden, sütünde kaymağı delinmeden yenir mi?

CHP’nin FETÖ örgütüyle ilgili tavrı da aynen böyle “ona dokunma, buna dokunma, askerleri atma, olağanüstü hal yasasını kullanma. Meclise gel, ne istedin de mecliste desteklemedik?” Yani hükümetin uygulamalarının hepsi de mecliste görülüp tartışılmalı ve oylanmalıymış.

Meclis önemlidir. Manevi gücü vardır, ama meclisten herhangi bir meselenin nasıl geçtiğini, nasıl tartışıldığını biz çok iyi biliyoruz. Bazen bir kelime için günlerce tartışılıyor. Hele bazen HDP’li vekillerle, CHP’li vekiller taktik sataşmalarla saatlerce konuşuyorlar. Birbirilerine kasıtlı olarak sataşıp, adeta pas veriyorlar. Sonra da “sataşan var söz istiyoruz” deyip en ciddi meseleleri bile sulandırıyorlar. İşleri güçleri iş yapmak değil şov yapmak. Yapılacak işleri de sulandırmak savsaklamak, içinden çıkılmaz hale getirmek. Arada bir de “FETÖ’yle mücadelede varız, yanınızdayız, hazırız” gibi laflarla kamuoyuna karşıda sanki çok istekliymişler izlerimi veriyorlar. Solcuların gazeteleri televizyonları ve her türlü sözcüleri bir de şunu yapıyorlar. “Bunları siz büyüttünüz. Bunlar sizin adamlarınız. Suçlu sizsiniz” Yahu bunlar eğer bizim adamlarımız ise, yani AK Parti iktidarının adamlarıysa neden Tayyip Erdoğan’ı devirmeye hatta öldürmeye kalktılar?

Neden Erdoğan’a bunca iftirayı bunlar düzenlediler?

Neden dinlediler?

Köpek sahibini ısırır mı?

Bakın size çok önemli bir şey söyleyeceğim. FETÖ’nün ipi kimin elindeyse sizin de ipiniz o namussuzun elindedir. Olağanüstü hale neden karşısınız? Olağanüstü hal kanununa kaç vekiliniz oy kullandı? Yirmi kadar. Eğer milletten korkmasaydınız onlarda desteklemezlerdi. Görevden alınan PKK’lı belediye reisleri için ne diyorsunuz? “Amerika kaygılıymış” siz de kaygılı mısınız? Neden hep fikirleriniz Amerika’yla aynıdır? Hani siz Atatürkçüydünüz ya. Atatürk “Bağımsızlık karakterindir” demiş. Bu karakterden neden size bulaşmadı? CHP’nin Cizre raporuyla ABD’nin raporu aynıydı “aşırı güç kullanılmasından kaygılıyız” demişlerdi, neden? “FETÖ’nün en kumpasçı hakimi Zekeriya Öz’ü Gandi Caddesi’ndeki İsrail elçiliğine giderken gözlerimle gördüm” diyordu bir tanesi bir canlı yayında. İşte FETÖ’nün de, sizlerin de, sizleri idare edenlerin de gizli buluştuğu yerler oraları gibi yerlerdir.

Gelelim yıllardan beridir ağzınızdaki yalanlara. Sizin kendi kafanızdan uydurabildiğiniz bir yalanınız bir iftiranız var mıdır hiç? Kaç yıldır Erdoğan’a attığınız iftira ve yalanların patenti FETÖ’ye ait değil mi? 15 Temmuz gecesi pilotlara emir veren telsiz konuşmalarında “kaçak sarayı bombalayın” deniliyordu. Meğer “kaçak saray” tabiri bile FETÖ’ye aitmiş. Onu bile siz bulmamışsınız. Yahu beni konuşturmayın. FETÖ’nün en az etkili olduğu parti Ak Parti’dir. En çok etkili olduğu parti ise CHP’dir. Genel başkan operasyonunu bile onlar yaptılar, doğru değil mi? Şimdi de iktidar FETÖ çetesiyle uğraşırken laf cambazlığıyla orasından burasından çekiştirerek mücadeleyi zaafa uğratmaya çalışıp duruyorsunuz. Saygılarımla.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek