33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 27 Eylül 2016, Salı 09:16:01 tarihinde eklendi. 746 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İran’la Rusya Şiileri, Türkiye’de Sünni Müslümanları kaptı ABD’ye de Komünister kaldı -

İran’la Rusya Şiileri, Türkiye’de Sünni Müslümanları kaptı ABD’ye de Komünister kaldı

 

Ne garip, değil mi? Dünyadaki algılar nasıl, gerçekler ne? Herkes Sanıyor ki Amerika komünizmin düşmanıdır. Oysa gerçekler hiçte öyle değil. Hala kütüphanemde saklarım bir ABD’li yazmışta yıllar önce okumuştum. Yazdığı kitapta diyor ki “Komünizmin merkezi hiçbir zaman Moskova veya Pekin olmadı. Komünizmin merkezi Nevyork’tur.” Allah Allah, Nevyork, Amerika’da değil mi? Nasıl oluyor? Oluyor işte hem de bal gibi oluyor.

Yine çok eski yıllarda merhum Alparslan Türkeş’te bize demişti ki “Türkiye’de iki türlü komünist vardır. Bir Rus komünistleri, ikincisi de Amerikan komünistleridir.”

O günkü aklımızla anlayamamış, baya da şaşırmıştık. Zaman geçtikçe olayları gördükçe anladık ki gerçekler daha da ileriymiş. Rus komünistleri bile aslında Amerika’da ki Siyonist haydutların kontrolündeymiş. Fransa, milli kahramanları Degol’ün idaresindeyken NATO’dan çıkmaya karar verdiğinde Amerika’dan uyarı gelmişti. “Dört yıla varmaz seni deviririz” aynen öyle oldu. Fransa’daki komünistler ayağa kalktı ve Degol iktidardan gitti. Gelelim şimdiki vaziyetimize.

Doğumuzda bir bölücü PKK eşkıyası var değil mi?

Güneyimizde de PYD var, yani Suriye’de değil mi?

Türkiye’de PKK oluyor. Suriye’de PYD oluyor, ikisi de aynı yani fikirleri bir eylemleri bir hatta liderleri bile bir değil mi?

Peki, bunların ideolojileri nedir? Hepsi de Marksist değil mi?

Yani komünisttirler değil mi?

Peki, bunları en çok hangi ülke destekliyor?

Amerika değil mi? Hani komünist, Marksistler Amerikan emperyalizminin düşmanıydılar? Hani Amerika Marksizm’in komünizmin düşmanıydı? Alçak Amerika Türkiye’ye baskı yapıp duruyor “PYD ile anlaş” diye.

PKK ve PYD’ye her türlü silahı veriyor. Türkiye PKK’lıları cezalandırdığında “kaygılıyız” diyorlar. Ulan bunlar ne alçak yahu.

Sahi birde CHP’miz var. O bu işlerin neresinde? CHP parti olarak PKK’lı öğretmenlerin görevden alınmalarına şiddetli tepki gösterdi. “O öğretmenler sınıflarda gençlere PKK eğitimi vermeye devam etsinlermiş” Belediyelere kayyum atanmasına ise sessiz kaldılar. Aleyhte veya lehte bir beyanlarını duymadım. Hani Belediye araç ve gereçleriyle yollara hendek kazanlar, o araçlarla patlayıcı ve silah taşıyanlar, belediyenin paralarını Kandil’e gönderen reisler var ya onlardan bahsediyorum. Onlarla ilgili CHP’nin fikri nedir acaba?

MHP ve Devlet Bahçeli fikrini beyan etti “geç bile kaldınız” dedi. “Az bile yaptınız” demeye getirdi. Yahu dilim varmıyor da, hani şu eski CHP genel başkan yardımcılarından Savcı Sayan diyor ya “CHP genel başkan yardımcılarının içerisinde Amerikan ajanları var” diye yoksa adam doğru mu söylüyor?

 

Neyse uzatmayalım. Derler ya “lafın tamamı deliye söylenir” diye. Biz dönelim başlığımıza. Türkiye Suriye’de ki Sünni Müslümanlara sahip çıkıyor neden? Çünkü Suriye halkının yüzde seksenini onlar oluşturuyor. İran ve Rusya’da Şiilere sahip çıkıyor. Çünkü birbirlerine muhtaçlar. Amerika’da komünistlere sahip çıkıyor. Çünkü ülkeler en güzel onlarla yıkılır. En kullanışlı uşak onlardan çıkar. Saygılarımla. 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek