Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 06 Eylül 2016, Salı 09:29:39 tarihinde eklendi. 704 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kemalistlerde “Ya Allah Bismillah Allahüekber” demeyi öğrenmeli -

Kemalistlerde “Ya Allah Bismillah Allahüekber” demeyi öğrenmeli

Sayın Kemalistler doğru söylüyorum, çok işe yarıyor.

Bir gün Sokullu Camii’nin yanından aşağıya doğru gidiyorum, o günü şehrimize Kılıçtaroğlu gelecekti. Gürem gürem CHP’liler geliyorlardı. Ben ortalarında kalıvermiştim. Kadınlı erkekli kalabalık slogan atıyordu “Mustafa Kemal’in askerleriyiz…” Malumunuz onlar çokta gürültü çıkarıyorlar ya. Bir grup kadınla göz göze geldiğimizde benim ağzımdan şu cümleler çıkıverdi “Mustafa Kemal’in böyle çapulcu askerleri varsa, vay haline”. “Görürsün, görürsün” dediler bana. O günden bu yana kaç tane seçim geçti hala göreceğiz. Hadi seçimler neyse de bari şu darbe girişiminde görseydik ya, oralarda da hiç görünmediler.

 

Diyecekler ki “oradaydık” iyide arkadaşlar piyasalardakiler hep “Ya Allah, Bismillah, Allahüekber” diyorlardı. Şu “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diyenlerden ben hiç o kelimeyi duymadım ki. “Ya Allah Bismillah, Allahüekber” deyip kurşunlara göğüs gerenlerin, tankların altına yatanların, şehid olanların içerisinde acaba bir tane sizden var mıydı? Yok, arkadaş yok. Eğer “Ya Allah, Bismillah, Allahüekber” diyemiyorsan, tankın altına yatamazsın, kurşunlara göğüs geremezsin, şehid olmayı göze alamazsın. Zaferde kazanamazsın. Ha, bak sizin çok güzel yaptığınız bir iş var, onu yaparsınız. O da zaferden sonra ganimet toplamak. Yine onu yapma peşindesiniz. Şunu da söyleyeyim. Mustafa Kemal’in sizin gibi hiç askeri olmadı. Ben azda olsa birazcık okumayı ve araştırmayı seven bir insanım. Çanakkale savaşlarında kolordu komutanı Esad Paşa’nın hatıralarını okurken, Mustafa Kemal’in Anafartalar Muharebesi’ni anlatışını da almışlar. Orada Mustafa Kemal diyor ki “Hücum emrini verdiğimde yürekleri kabartan o Allah, Allah sesleri dağları, inletmeye başladı…” İngilizlerin başkomutanı Hamilton’da aynı savaşı komuta gemisinden gözetlerken, oda şöyle söylüyor “Yine o uğursuz ses (Allah, Allah sesleri) duyulmaya başladı. Türkler taarruz ediyorlar…” Ya beyler, Hamilton’un uğursuz, Mustafa Kemal’in mübarek ses dediği o iman ve ihlas ifadesi ve nidası sesler kimden çıkarsa zafere o ulaşır. Acaba hangi cephede, hangi zaferde sizler gibi bir fert görülmüştür? Size bir müjde daha vereyim. Bundan sonra Türkiye’de sizin hiçbir esameniz okunmayacak. Hiçbir yerde fikriniz ve sözünüz geçmeyecek. Sadece bir avuç “kızgın ve küskün adam” olarak kendi aranızda küfürleşip, homurdanıp duracaksınız. Bundan sonra birileri zafer kazanacak. Siz gelip masaya kurulacaksınız Türk milleti “Ya Allah, Bismillah, Allahüekber” deyip canını feda edecek, sen eline bir poster alıp gelip zafer tacına kurulacaksın. Zafer için savaşan can ve kan verenleri kovup parsayı kapacaksın. Yok, öyle yağma. Bu ülkede tankın altına kim yattıysa onun sözü geçecek. Bu ülkede ajanın, satılmışın, alçağın, haydutun, hainin sözü artık geçmeyecek. Onların yanında olanlarında onlara benzeyenlerin de onlar gibi konuşanlarında sözleri geçmeyecek, fikirleri itibar görmeyecektir. Artık bu millet her türlü mikropla, her türlü şeytanla, her türlü düşmanla savaşmasını öğrenmiştir. “Her şeyi en iyi ben bilirim” devri kapanmıştır. Kendilerinin her şeyi en iyi bildiğini söyleyenler bu ülkenin enenmiş, elenmiş aptalları ve beyinsizleri olduğu artık herkes tarafından biliniyor. Kimse boşuna nefes tüketmesin. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek