HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 23 Ağustos 2016, Salı 09:23:10 tarihinde eklendi. 677 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BU DARBE GİRİŞİMİNDE, YA ERDOĞAN OLMASAYDI -

BU DARBE GİRİŞİMİNDE, YA ERDOĞAN OLMASAYDI

Aklıma geldikçe adeta ürperiyorum. Şu 15 Temmuz gecesi darbe girişiminden bahsediyorum. Hayır, hayır bu bir darbe girişimi değil. Bu bir işgal girişimiydi. Bu bir iç savaş girişimiydi. Türkiye’yi bölme ve imha etme girişimiydi. Bunları düşündükçe adeta çıldırıyorum. Öndeki köpeklerin, beyinsizlerin, alçakların, satılmışların, kuklaların, belki de niyetleri darbe yapıp ülkeyi 1960’dakiler gibi ya da 1980’dekiler gibi idare edeceklerini sanıyorlardı ama arkadaki kuklacıların niyetleri bambaşkaydı. Onlar yıldan yıla, günden güne güçlenen ve kontrollerinden çıkan Türkiye’yi bu darbeci alçakların elleriyle yok etmek, imha etmek planı yapmışlardı. Bütün işaretler onu gösteriyor. İYİKİ TAYYİP ERDOĞAN VAR.

Bu süreçte ya Tayyip Erdoğan olmasaydı. Ya Ak Parti iktidarı olmasaydı? Bazıları diyorlar ki “Bunları siz palazlandırdınız. Siz devlet kademelerine aldınız. Bunlar sizin zamanınızda büyüyüp çoğaldılar.” Hayır, hayır, hiçte öyle değil. Bunlar kırk sene öncesinden “Mossad, CIA,  M16” ile beraber bir plan yapmışlar. Adım adım o hedefe doğru ilerlemişler. Ecevit, zamanında Ecevit’e, Demirel zamanında Demirel’e, Özal zamanında Özal’a, Tayyip Erdoğan zamanında da Ak Parti’ye yanaşmışlar. Kendilerini gizlemişler. Devletin bütün kademelerine sızmışlar. Ta ki iyice şımarıp Erdoğan’a da kafa tutma aşamasına gelinceye kadar. Ne zaman ki Erdoğan’a posta koymaya kalktılar, o zaman işler karıştı. Eğer, iktidar da Tayyip Erdoğan ve partisi olmasaydı bunları hiç kimse durduramayacakmış.

Yahu adamlar koskoca Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ’u “Terör örgütü başkanı” olmaktan hapse attırdılar ve müebbet hapse mahkum ettiler. Daha başka bir sürü general ve diğer subaylarla beraber. Darbeye teşebbüs ettiklerinde de Genel Kurmay Başkanının ellerini ve gözlerini bağlayıp boğazını sıktılar. Diğer kuvvet komutanlarını da aynen ellerini arkadan bağlayıp yerlere yatırdılar. Yahu bu ne cüret, bu ne cesaret? Gerçekten de bu alçakları durdurabilmek için aynı cesarette bir lider gerekiyormuş. O da çok şükür başımızda bulundu.

 Hani darbe girişiminden önce İlker Başbuğ diyordu ya “Bunlarla ancak Tayyip Erdoğan baş edebilir.” Adamın dünya görüşü Tayyip Erdoğan’la aynı değildi ama bu mevzuda doğru söylemiş. Tayyip Erdoğan bir çağrısıyla milleti sokaklara döktü, bu nasıl oldu?..  Çünkü Tayyip Erdoğan konuşa konuşa milleti eğitti.  Bir çağrısıyla sokağa dökecek hale getirdi. Belki de böyle bir şeyler olacağını tahmin edebiliyordu.

Şimdi Tayyip Erdoğan’ı sevmeyenler televizyonlarda “kemküm” edip duruyorlar.

En çok konuşanlar “Onları siz getirdiniz” diyenler. Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’yi suçlayanlar kendilerinin akkaşık olduğunu söyleyenler size “Utanmazsınız ki. Düne kadar FETÖ’nün uydurduğu yalan ve iftiralarla Tayyip Erdoğan’a saldırıyordunuz. Her akşam televizyonlarınızda birkaç FETÖ’cü dilli düdük ötüp duruyordu. Bizi unuttu mu sandınız? BİZİ kör ve sağır mı sandınız. Şimdi de uşağı olduğunuz batıdakiler gibi “Bu bir tiyatro” deyip duruyorsunuz. Sizin kuyruğunuzla FETÖ’nün kuyruğu aynı yerlere bağlıdır, bunu biliyoruz. Her türlü hastalığın panzehiri kendi cinsinden olur.  “Ya Allah Bismillah Allahuekber” diye milletimiz FETÖ’cü alçakları darmadağın ettiler vesselam.

 

Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek