Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 19 Ağustos 2016, Cuma 10:01:22 tarihinde eklendi. 644 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milli oluşunu düşmanlarıyla ispat etmiş Ak Parti -

Milli oluşunu düşmanlarıyla ispat etmiş Ak Parti

Geçtiğimiz Pazar Ak Parti’nin kuruluşunun 15’nci yıldönümüydü. “On beş yıl” ne maceralarla geçti ama. Daha kurulur kurulmaz Genel Başkanı ve Kurucusu Tayyip Erdoğan’ı hapishaneye attılar, bir şiir okudu diye. Ama ilk seçimde iktidar oldu. Sonraki yıllarda muhtıralar kapatma davaları, cumhurbaşkanı seçimindeki katakulli kararlar. En sonunda da şu kahpe darbe girişimi.

 Hayret yahu, bu partiye gerçekten de gaipten bir yardım var galiba. Hani Cumhurbaşkanımız diyor ya “Cumalıoğlu’nun” o şiirini okurken “Göklerden gelen bir karar vardır” sahiden de göklerden gelen bir karar bütün diğer kararları bozuyor. Aynı şiirin bir cümlesi de şöyledir “Yenile yenile büyüyen bir zafer vardır.” Yahu ne büyük manalar var bu sözlerde.

Beni tanıyanlar bilir. Ben MHP İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış bir milliyetçiyim. Birçok kişi gibi bende Ak Parti ve Tayyip Erdoğan’dan şüphelendim. Bu ülkenin ve milletin kaderinde şüphelenecek o kadar olay ve kişi var ki, benim şüphem tabiidir.

 Zaman içerisinde gördüm ki olay ciddi. Bildiğim ve gördüğüm bütün bu milletin düşmanları Ak Parti ve Tayyip Erdoğan’a düşman. Eh, bizim yolumuzu ve istikametimizi, biraz da bu ülkenin ve milletin düşmanları tayin eder. Öyle olunca tabi ki ülkemin ve milletimin düşmanlarının safında olacak değilim ya. Gelelim başarılarına.

Tayyip Erdoğan’ın dört önemli özelliği var. Birincisi inançlı. Davasına ve Allah c.c.’ya yürekten inanıyor. İkincisi Kasımpaşa Sokaklarından gelmiş. Yani halkın en alt kademesinin kültürünü de, dilini de çok iyi biliyor. Üçüncüsü çok iyi hatip. Meramını da, davasını da heyecanını da kitlelere çok iyi aktarabilir, ağlamasını da, gülmesini de, kızmasını da en yürekten yaşıyor. Muhataplarına da duygularını anlatabiliyor, yaşatabiliyor. Dördüncü özelliği ise ki bu en önemli özelliğidir, “korkusuzluğu ve cesaretidir.” Zaman zaman söylediği bir söz vardır, “Biz buraya kefenimizi giydik de geldik…” Bu söz öyle laf olsun diye, blöf olsun diye  söylenmiş sözler değil, adam gerçekten ölümü göze almış da gelmiş.

Zaten eğer bu ülkede gerçekten başbakanlık yapacaksan, gerçekten cumhurbaşkanlığı yapacaksan ölümü ve ölümüne kavga yapmayı göze alacaksın. Ya da başbakanlık, cumhurbaşkanlığı yapıyormuş gibi yaparak işi idare edeceksin. Yani şu gizli güçler, derin haydutlar, küresel çeteler var ya onların rica ve emirlerini yerine getirip sandalyeni koruyacaksın. Onlarında ne isteyecekleri bellidir. “Türkiye’yi kalkındırmayacaksın mega projeler yapmayacaksın, gayrisafi milli geliri iki yüz elli milyar doların üzerine çıkarmayacaksın, falan filan…”

 

Tayyip Erdoğan bu haydutları hiç iplemedi. Onlar ne istedilerse tam tersini yaptı “İMF” dünya küresel haydutlarının para sopasıdır. Onunla nice devleti hizaya getirirler, terbiye ederler. Tayyip Bey onlara olan borcu ödedi defetti. Buralardaki çetenin uçlarının, yeniden, İMF’den para alınması için ne diller döktüklerini, ne numaralar çevirdiklerini hep gördük. Velhasıl uzatmayayım. Bütün bunlar ve burada sayamadığım binlerce olaylar Ak Parti’nin ve Tayyip Erdoğan’ın bu milletin partisi ve bu milletin evladı olduğunu gösterdi. Bu millette onu ve partisini sevdi. Hem de ne sevmek “ölümüne sevmek” diye işte buna denir. Bir işaretiyle sokaklara dökülmek, tankların altına yatmak, kurşunlara göğsünü siper etmek. Batının bütün emperyalist haydutları şaşırıyor. Bunca iftira attılar, bunca yalan söylediler, hiç mi iz bırakmamış? Bırakmadı beyler, bırakmadı dahası sizin attığınız çamurlar onu daha da parlattı ve sonunda “Milleti için ölen lider, lideri için ölen millet” meydana geldi. Nasıl? Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek