Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 02 Ağustos 2016, Salı 09:26:50 tarihinde eklendi. 634 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İNŞAALLAH BU ŞERDENDE HAYIR ÇIKACAK. -

İNŞAALLAH BU ŞERDENDE HAYIR ÇIKACAK.

Böyle günlerde yazı yazmak bana çok zor geliyor. Elime kalemi aldığımda ne yazacağımı şaşırıp kalıyor.

Önceden hainleri okuyucularımıza anlatmaya çalışırdım. Şimdi ben bu millete neyi anlatacağım? Hani hatırlar mısınız, MİT tırlarına operasyonla ilgili davalar görülüyordu. Milli istihbarat görevlilerinin korunduğu kamyonlara bazı askerler operasyon yapmışlardı da, o görevlileri yerlere yatırmışlardı. Devletimizin gizlice yapmak istediği bazı yardımları dünyaya ilan edip ülkemizi suçüstü yapmaya çalışmışlardı. Sanki o askerler Türk askeri değil, İsrail askeri gibiydiler. Devletimizin milli menfaatlarını ve itibarını sabote etmek için düşmanın bile yapamadığını yapmışlardı. Sonra bu askerlerin komutanları tutuklandı ve mahkemelere çıkartıldı. Onlarında avukatları vardı. İşte bu avukatların adliye önlerindeki şovları hiç gözümün önünden gitmiyor, adliye önlerine çıkıyorlardı. Avazları çıktığınca kameralara doğru haykırıyorlardı. “Bu silahlar Işide gidiyor. Bu tırlar Işide gidiyorduuuu…” Allah belanızı versin alçak. Eğer müvekkilinin savunmasını bu iddia üzerine yapıyorsan, bunları içeride hakime anlat. Ne diye kameralara bağırıyorsun?. Maksadı savunma yapmak değil ki. Onun derdi Türkiye’yi suçlamak. Uşağı olduğu yerlere malzeme vermek. Mossada, CIA’ya delil üretip Türkiye’yi dışarıdaki düşmanlarımıza gammazlamak idi. O zamanlar bunları birçok arkadaşa anlatmaya çalıştım. “Bunlar alçak. Bunlar hain. Bunların bu ülkeye bir sevgisi, bir bağlılığı yok” dedim. Az söylemişim. Meğer bunlar kendilerini Siyonistlere o kadar teslim etmişler ki, bu kadarını biz bile tahmin edememiştik. Sonunda her şey anlaşıldı. Hatta o kadar ki Bülent Arınç, bile anladı. “Bana aptal diye bilirsiniz” diyor. Demek ki aptalların anlaması için böyle yapmaları gerekiyor. Olayları izlerken bazen kendimden geçiyorum. Hayır, hayır, hayır. Bu bir darbe teşebbüsü değil. Bu bir iç savaş teşebbüsüdür. “Türkiye’yi imha ve bölme” teşebbüsüdür. Arkasındaki planlayıcıları da New York’taki siyonist çetedir. “Washington” demiyorum, dikkat edin “New York” diyorum. Zira siyonizmin merkezi oradadır. Bizim alçak sümüklüyü de onlar kullanmaktadır. Hep söylerim ABD ordusu ve CIA onların badigardıdır. Siyonist hedeflere hizmet ediyorlar. Yoksa Irak’ın, Suriye’nin, Türkiye’nin imhası, bölünmesi, yok olması ABD’ye  ne fayda sağlar ki. Bütün mesele İsrail’in çevresini yıkmaktır.

Hani Cumhurbaşkanımızın sürekli okuduğu bir şiir var ya, ne diyordu?. “Yenilgi, yenilgi yükselen bir zafer vardır..” Her olay milletimizi daha çok şuurlandırıyor, daha çok teyakkuz haline getiriyor.

Bu beladan da hayır çıkacaktır.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek