Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 21 Haziran 2016, Salı 09:26:06 tarihinde eklendi. 741 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EMPERYALİZME İNEN YUMRUK. MUHAMMET ALİ -

EMPERYALİZME İNEN YUMRUK. MUHAMMET ALİ

Semavi dinler üçe ayrılır. Yahudilik, Hristiyanlık ve Müslümanlık, Yahudilik, fitnecilerin, entrikacıların, ajanların dinidir. Yeryüzünde ne kadar kavga, terör , fitne fücür varsa hepsinde şöyle ve ya böyle Yahudilerin orada parmağı vardır. Hele Yahudilerin şu Siyonizm denilen ideolojik yapısı tamamen bu işlere bakar. Bazen bölgesel, bazen cihan savaşları çıkar, koca koca devletler birbirine girerler yüz binler, milyonlar can verir. Bu savaşların derinliklerinde her zaman görünmeyen gizli bir el vardır. İşte o el Siyonist Yahudi’nin elidir. Bizimde son bir buçuk asırdır kaybettiğimiz canlarda ve topraklarda aynen Siyonist Yahudi’nin rolü çok büyüktür. Şimdi de etrafımızdaki ve içimizdeki pisliklerinde arkasında yine aynen gizli Siyonist ve entrikası ve fitneliği mevcuttur. Keşke ben yanılmış olsam.  Ayrıca da Yahudilik bir ırk dinidir. Yani sen ben ve ya birileri bir Yahudi din adamına gitsek de “Biz Yahudi olmak istiyoruz” desek asla kabul etmez neden? Çünkü dediğim gibi Yahudi olmak için o ırktan gelmen lazım. Onun için Yahudi her zaman bulundukları yerlerde azınlık olarak bulunur. Sayı eksikliğini masonlarla ve azınlıklar içerisine sızarak giderirler ve hep hileci, fitneci, entrikacı olurlar. Hristiyanlık ise emperyalistlerin ve sömürgecilerin dinidir. Hristiyanlığı yaymaya çıkan misyonerler vardır. Onların hepsi de birer ajandırlar. Hani Kenya eski başbakanı diyor ya “Bize Hristiyan misyonerleri geldiler, elimize birer incil verip gözlerimizi kapatmamızı söylediler. Bizde öyle yaptık. Sonra gözlerimizi açtığımızda baktık ki bizim elimizde incil, onların ellerinde ise topraklarımızın tapuları vardı.” Kenya başbakanı Kenyata’nın bu sözleri Hristiyanlığı en iyi şekilde tarif ediyor. Şu namussuz Avrupalılar gemilerini yelkenlerine birer haç takarak ne kadar Afrikalının Asyalının Amerikan yerlilerinin Avusturalya yerlilerinin kanını akıttılar ne kadar terlerini sömürdüler yazmaya ne kalem dayanır ne de vicdan. Müslümanlık ise bütün saflığı ve temizliğiyle yüce Allah cc. dinidir. Müslümanlıkta sömürü yoktur, ırkçılık yoktur, soygun, vurgun yoktur. Güçlü İslam orduları birçok yerleri fethetmiştir. Gittiği, fethettiği yerlerde zulüm yapmamıştır, katliam, soykırım yapmamıştır. Haçlıların işgal ettiklerinde tek canlı bırakmadıkları Kudüs şehrini sonra geri alan Selahaddin Eyyibi ve Müslümanlar asla zulüm yapmadılar. Oysa Haçlılar aynısını bekliyorlardı, şaşırdılar. Bakın atalarımız fethedip de  asırlar sonra bıraktığı ülkelere, hepsi de bizden zenginler ve kimliklerini hiç kaybetmediler.

Muhammet Ali bunları  öğrendi. Kendisini ve kavmini sırf renklerinden dolayı aşağılayanların kimler olduğunu gördü. Zencileri sırf renklerinden sebep lokantalara, otobüslere sokmayan vicdansızları gördü.

 

Birde Müslümanları tanıdı. İslamiyet ilk gününden beridir kimsenin ırkına, rengine, zenginliğine, statüsüne bakmadan herkesi saran, kucaklayan ve bunu candan yapan riyasız, istismarsız bir şekilde “İnnemel müminin ihvetün” “Muhakkak müminler kardeştir” emriyle müminleri kucakladı ki bu bize Allah cc. emridir. Müslümanlar arasında en çok sevilen eshaptan birisi de “Bilali Habeşi”dir. Peygamberimiz onun ismini kavmiyle beraber anarak Haz. Bilal’in Habeşistanlı bir zenci olduğunu bizlere kadar ulaştırmıştı, ne iyi yapmış. Muhammet Ali’de Bilali Habeşi’ye ne kadar benziyor. “İnşaAllah cc cennette de beraber olsunlar” “Muhammet Ali” adını almış. İslamı seçince bu ismi alması ne kadar manalıdır. Peygamberimiz Muhammet A.S önderimiz, peygamberimiz, aynı zamanda her türlü baskıya, küfre, diktatörlüğe başkaldıran bir liderdir.  Ali hem ahlakın hem de savaşçılığın, gücün sembolü. Bu isim Muhammet Ali’nin güçlü yumruklarına ne kadar yakışıyor. O hem yumruklarını kullanırken hem de zulme ve ırkçılığa isyan ederken bu ismi de en iyi şekilde hak ediyordu. Birde Bolivya Dağlarında ölen “Che Guevara” var güya oda emperyalizmle savaştı. Ama Muhammet Ali yanında çok manasız kalır. Muhammet Ali’nin isyanı ve imanı bize en iyi örnektir ve de idoldür. ss

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek