33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 14 Haziran 2016, Salı 09:17:33 tarihinde eklendi. 794 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ALMANYA ÇARESİZLİKTEN ERMENİ YALANINA SARILDI -

ALMANYA ÇARESİZLİKTEN ERMENİ YALANINA SARILDI

Almanya ne yapsın ki. Ya da siz Almanya olsanız ne yaparsınız? Adamlar Türkiye’yi bir türlü durduramıyorlar. Onlara göre Türkiye mutlaka durdurulması gereken bir ülke.

 Deniliyor ki sadece İstanbul’daki inşaat faaliyetleri bütün Almanya’dakinden daha fazlaymış. Tamam, Almanya zengin.

Almanya dünyanın ikinci en büyük ihracatçı ülkesi, dördüncü büyük ekonomisi ama artık yatay seyrediyor. Yani büyüme hızları durmuş. Nüfusu ise eksiliyor. Doğu Almanya’yla birleştiğinde doksan üç milyon idi, şimdi seksen milyonun altına düştü. Türkiye ise durmadan yükseliyor. Yeni yeni köprüler yapıyor, yollar, barajlar, santraller yapıyor. Şehirleri adeta yeniden inşa ediyor. Hele de şu İstanbul’a yeni yapılan havaalanı yok mu, ah ulan ahhh.

 Sen onu bir Almana sor. Adamlar utanmadan, sıkılmadan bir de ilerleme raporuna yazdılar “Avrupa olarak Türkiye’nin Mega projelerinden rahatsızız” dediler. Ne yüzsüzlük değil mi? Türkiye eğer dünyanın en büyük köprüsünü boğaza yapıyorsa, dünyanın en büyük havaalanını İstanbul’a yapıyorsa. Onlarca baraj ve silahlar, yeni yeni icatlar üretmeye devam ediyorsa. Velhasıl Türkiye her alanda durmadan yükseliyorsa, kendilerini dünyanın efendisi sanan bu haydutların bu duruma seyirci kalmaları asla mümkün değildir.

 Peki ne yapacaklardı? İşte yapıyorlar ya. PKK eşkıyasını desteklediler olmadı. Çeşitli irili ufaklı komünist terör örgütlerini desteklediler yine olmadı. Nereden çıktığı belli olmayan şu DAİŞ belasını desteklediklerinden de eminiz, yine olmadı.

Taksim kalkışmasını düzenlediler, yine olmadı. Kılıçdaroğlu hikayesine güvendiler, ondanda bekledikleri verimi alamadılar. Peki Almanya ne yapsın? Belki bir faydası olur diye Ermeni yalanına saldırdılar. Ne kadar yüzsüzler değil mi? Bunların lavabolarında hiç ayna yok mudur acaba? Bir baksalar aynaya soykırımcının, alçağın, şerefsizin kim olduğunu hemen göreceklerdir.

 Türkiye’yi durduramayacaklardır. Bunların yalanları da, planları da hiç işe yaramayacaktır.Tam tersine ters tepecek, bizim milli birliğimize sebep olacaklarıdır.

KILIÇDAROĞLU’NUN CESARETİNE HAYRANIM.

Hani hep söyler durur ya “Bizi yıldıramazsınız. Bizi korkutamazsınız” diye. Ben her zaman korkusuzluğundan bahseden birisini dinlerken “Galiba korkağın tekidir de ondan böyle yanılmışım. Sahiden bu Kılıçdaroğlu ne korkusuz adammış. Ne cesaretli birisiymiş yahu. Neremden mi çıkarıyorum? Şuradan. Bakın adam mecliste PKK destekçilerinin cezalandırılmalarıyla ilgili kanun görüşülürken ret oyu veriyor, oradan da PKK’lıların şehit ettikleri bir kahramanın cenazesine katılıyor. Siz olsanız o cenazeye katılabilir misiniz? Genel başkanı olduğu parti Güney doğuyla ilgili rapor yazıyor. Raporda PKK’lılara tek laf yok. Emniyet güçlerimiz suçlanıyor. Bu rapordan ilham alan Avrupalılar ve Birleşmiş milletler Türkiye’yi tenkit ediyorlar. Raporun mürekkebi kurumadan suçladığı askerlerimizin cenazesine gidiyor. Pes vallahi. Ben olsam gidemem, linç edilmekten korkarım. Çok korkusuz adam canım.!

Saygılarımla

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek