Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 06 Haziran 2016, Pazartesi 09:32:45 tarihinde eklendi. 1190 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BASIN SÖZCÜSÜ ARMAĞAN UZUNCA - Metin Dikener

BASIN SÖZCÜSÜ ARMAĞAN UZUNCA

Ak Parti de İlçe Başkanlığına Sn. Tanzer Koç getirildiğinde geniş kapsamlı ve fevkalade güçlü bir Yönetim Kurulu oluştu. Başkan Sn. Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri hem partisine hem de iktidara yakışır çalışmalar yaparak seçmenlerini mahçup etmedi.

Sevgili kardeşim Sn. Tanzer Koç dahil yönetime gelen isimleri biliyor, seviyor Ak Partiye yakışan bu çok değerli kardeşlerime sonsuz başarılar diliyorum.

 

Bundan önceki yıllarda Ak Parti İlçe Yönetiminde Gençlik Kolları Başkanlığını yapan Armağan Uzunca, Sn. Tanzer Koç Yönetiminde Basın Sözcülüğüne getirildi. Özüyle sözüyle bir olan Ak Parti’nin üst Yönetimleri tarafından da tanınan ve çok sevilen saygıda asla kusur etmeyen Armağan Uzunca’yı ben torunum olarak görüyor, Ak Parti’de yine çok başarılı çalışmalar yapacağına da tüm kalbimle inanıyorum. Zaten Babası da siyasetin duayenlerinden Sevgili damadımız Nuri Uzunca. Zamanında Doğruyol Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı idi. Çok değerli arkadaşım Sn. Cavit Çağlar’ın devreye girmesiyle DYP Genel Başkanı rahmetli Süleyman Demirel’i Lüleburgaz’a davet edip, siyasi bir konuşma yapmıştı.

Sayın Demirel, tüm Türkiye’deki siyasi parti konuşmalarında hangi partiden olursanız olun ben bu işi biliyorum düşün peşime diyerek iktidara gelmişti.

Sn. Süleyman Demirel Başbakan olarak görev alırken,  birçok sevdiğim isimler Milletvekili olurken, İsmet Ağabey’im (İsmet Sezgin) İçişleri Bakanı, Sevgili arkadaşım Cavit Çağlar’da Devlet Bakanıydı.

Siyasetin içerisinde olan siyasetle uğraşan biri değilim ama sporun beni güzel yerlere getirdiğini zevkle söyleyebilirim. Ak Partiden yola çıktık, biraz değil çok eski güzel siyasi günlere gittik.

 

Bugün Ak Parti’de görev alan, Basın Sözcüsü olan Armağan Uzunca’nın düğününü de muhteşem bir törenle yaptık. Bu geceye katılan başta Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Tanzer Koç ve Yöneticilerine, yine geceye katılan CHP İlçe Başkanı Sn. Özgür Kaya ve Yönetici arkadaşlara, MHP Yönetim Kurulu’na, Nikahı kıyan Belediye Başkanımız Sn. Emin Halebak’a, davete icap eden tüm misafirlere bende ayrıca sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Armağan Uzunca’dan bu konulardaki görüş ve düşüncelerini de alıyorum. ‘’Ben siyaseti babamdan, sportmenliği de Metin dedemden öğrendim. Gerek siyasetin gerekse sporun sevgi ve saygı çerçevesi ve kuralları içerisinde olmasını temenni ediyorum. Düğünüme gelen tüm dostlarımıza, siyasetin içerisinde olan geceyi güzelleştirenlere, Nikahımı kıyan Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.’’

 

Ak Partisinde Sn. Tanzer Koç Yönetiminde Basın Sözcülüğü görevinde bulanan torunum Armağan Uzunca’ya bende sonsuz başarılar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek