33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 24 Mayıs 2016, Salı 09:59:37 tarihinde eklendi. 637 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“LAİKLİK” DİYE HAYKIRIN Kİ TERÖRE DESTEĞİNİZ FARK EDİLMESİN -

“LAİKLİK” DİYE HAYKIRIN Kİ TERÖRE DESTEĞİNİZ FARK EDİLMESİN

Herhangi bir konuşmacı muhataplarına hitap ederken hangi kelimeleri telaffuz ederken sesini yükseltirse dinleyenlerin dikkatleri o kelimeler üzerinde yoğunlaşır. Peki, okuyucularımıza soralım, “Şu anda Türkiye’de laik diye bir problem var mıdır?” Hükümet programında yok, Ak parti tüzüğünde yok. Laikliğin kaldırılmasıyla ilgili hiçbir yerde bir çalışma yok. Sadece meclis başkanı kendi görüşlerini ifade etti. Sol çevreler “Mal bulmuş, mağribi” gibi bu kelimeye yapıştılar, her taraf afişlerle donattılar. Şuanda gündem de olan terördür, terör onu konuşalım. CHP parti olarak bir “Cizre” raporu hazırladı. Okudunuz mu? İçeriği neydi, neler yazıyordu araştırdınız mı? Ülkemizin şuanda en büyük derdi bu. Ben gazete ve televizyonlara yansıdığı kadarıyla birazcık ilgilendim. CHP’liler o rapor da askerimizi ve polisimizi suçlamışlar. Güvenlik güçlerimiz “Orantısız güç” kullanıyorlarmış. Aynı raporda bölücü eşkıya aleyhinde bir ifade bir iddia yok. Sadece suçlu olan askerimiz ve polisimizmiş. Yuh olsun daha ne diyeyim? Ulan karşı tarafta ülkemin bir bölümünü parçalamak isteyenler var ya. Karşı tarafta her gün birkaç emniyet görevlisi polisimizi ve askerimizi şehit eden alçaklar, teröristler var ya. Onların hiç suçu yok mu? Suçlu olan askerimiz, polisimiz mi? Neyse sinirlerime hakim olmaya çalışarak yazmaya çalışayım. Bakın sonra ne oldu. Birleşmiş milletlerden bir namussuz çıktı, dedi ki “Türkiye güneydoğuda orantısız güç kullanıyor. Tarafsız bir heyet gönderelim de inceletelim…” Hoppalaaa, gördün mü? CHP’nin raporu nerelere kadar ulaşmış? Bitmedi, bitmedi. Avrupa birliği de elimize “İlerleme raporu” diye bir dosya tutuşturdu, orada da benzeri şeyler yazıyordu, deniyor ki “Türkiye terörle mücadele kanununu değiştirsin, terörün tarifini yeniden yapsın”

Şimdiik, düşünelim “CHP’nin Cizre raporunu gerçekten CHP mi hazırladı? Yoksa Avrupalı, Amerikalı emperyalistler mi? Ya da, Amerika’da ki birleşmiş milletlerdeki o haydutta “Türkiye’nin terörle mücadelesini nasıl yaptığını tarafsız bir heyete denetleme aklını CHP’liler mi önerdi? Yoksa bu acayip bir tesadüf müdür? Yahu bunların hiç tarafsız bir heyeti olur mu? Bunlar “İşte tarafsız heyet” diye ya birkaç Ermeni’yle birkaç Rum’u gönderecekler yada bilmem hangi “Loca”dan referanslı Siyonist damgalı birilerini gönderecekler, uzatmayalım. CHP bir rapor hazırladı tam da emperyalistlerin istediği gibi. Bir rapor hazırladı. Türk devletini zaafa düşürecek, uluslararası platformlarda ülkemizi zor durumda bırakacak şekilde. Bir rapor hazırladı, askerimizin ve polisimizin moralini bozacak şekilde. Bir rapor hazırladı Avrupa’da ve Amerika’da ülkemizin ne kadar düşmanı varsa hepsini memnun ettiler.

Ülkemizin dışarıdaki düşmanlarının içeride ne kadar iş birlikçisi olduğuna bir defa daha şahit olduk. Biliyorduk da bir defa daha gördük. Avrupalı düşmanlarımız, yalnız değiller ve Türkiye’dekiler de yalnız değiller. Ha birde şunu hatırlatayım. “Avrupalılar Türkiye’nin mega projelerinden de dertliler, raporuna yazmışlar. Ulan bu ne yüzsüzlük, bu ne arsızlık. “Türkiye’nin ilerlemesinden rahatsız” olduğunuzu söylemenize gerek var  mı? Utanmıyor musunuz? Ulan bunu köpeklerinize zaten söyletip duruyorsunuz. Her mega projemizin temel atılışında sizin köpekleriniz havlayıp, zırlayıp ortalığı şamataya boğup duruyorlar, yetmiyor mu? Öyle ya sizin Türkiye’deki uşaklarınızın şamatası ve gürültüsü bugüne kadar hiçbir büyük projemizi durdurmaya yetmedi değil mi ya. Artık gerçek patron olarak sizin harekete geçme zamanınız geldi. Öyle mi? Bu projelerde laikliğe aykırı olmasınlar.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek