HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 20 Mayıs 2016, Cuma 09:26:21 tarihinde eklendi. 848 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ… - Metin Dikener

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ…

Beşiktaş, Osmanlıspor’u yenerek şampiyonluğunu çoşku ile kutladı. Lüleburgaz Beşiktaşlılar Derneğinin Başkanı Sevgili kardeşim Sn. Çoşkun Şentürk’ü, doktorumuz Sn. Erdal Çiloğlu’nu, Mal Müdürümüz Sn. Mustafa Özdemir’i, Sedef Çeyiz sahibi Sn. Saadettin Ermut’u, Emekli Banka Müdürü Sn. Zafer Tokel’i, İşletmeci Sn. Yılmaz Koral’ı siyah-beyaz renklere gönül veren Lüleburgaz’daki tüm Beşiktaşlılar adına kutluyorum. Sezon başından beri yaşadığım bazı olayları da şu köşede dile getirmek istiyorum.

Sn. Çoşkun Şentürk futbolun içinden gelen, futbolu seven, Lüleburgaz Beşiktaşlılar derneğine de fevkalade hizmet eden bir başkan.

Doktorumuz Sn. Erdal Çiloğlu’nun Beşiktaş şampiyon olur mu? düşünceleri yüzünden tansiyonu epey yükseliyordu. Onun tansiyon ilacı benim sözlerimdeydi. ‘Aman doktorum, sakin ol bu sene siz şampiyon olacaksınız, zaten ligin de liderisiniz.’ Bu sözler doktorumun tansiyonunu anında düşürüyordu. Arkadaşlar bu ilaç piyasa da satılmıyor.

Mal Müdürümüz Sn. Mustafa Özdemir’i makamında ziyaret ettiğimde Türkiye’de futbolu en iyi Beşiktaş takımı oynuyor dediğimde O bu sözlerimi tastik ettiğinde bana ‘Tamam, biz Beşiktaş olarak her sene lige iyi başlıyor, lig liderliğini yakalıyor, tam şampiyonluk havasına girdiğimizde beklenmeyen mağlubiyetler alarak şampiyonluğu kaybediyoruz. Ama bu sene şampiyon biz olacağız.’’ Evet sevgili müdürüm takımın şampiyon oldu, sizi kutluyorum.

Sn. Saadettin Ermut’un iyi bir Beşiktaş’lı olduğunu, futbolu bildiği, sevdiği iyi bir yorumcu olduğunu bilmeyen var mı? O devamlı ‘’Beşiktaş, iyi futbolun yanında rahat gol atıyor, kesinlikle şampiyon olur.’’ Fenerbahçeli olarak Onun o sözleri beni rahatsız ediyordu ama Beşiktaş şampiyon oldu. Onu tebrik etmekten başka söz mü kaldı?

Zafer Tokel Emekli Banka Müdürü, eline siyah-beyaz Beşiktaş bayrağını almış, taraftarlarla şampiyonluğu doyasıya kutluyor.

Sn. Yılmaz Koral, ikinci devre başlarken Beşiktaş’ı şampiyon olarak ilan etti. Yapma kardeşim, biz Fenerbahçeliyiz. Şampiyonlukta biz de varız dediysek de O inat etti sonunda O haklıydı, tarafımızdan tebrik edildi.

İnternetin en önemli Olay Haber’de süper ligi yazıyor ve yorumlar yapıyorum. Büyük okuyucu kitlesine sahip olmak tabiki sevindirici. 6 hafta önce Beşiktaş’ı şampiyon ilan ettiğimde birçok spor yazarı Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını Beşiktaş’ın zorlu maçlar oynayarak, puan kaybedeceğini yazdıklarında Beşiktaşlı taraftarlar beni tebrik ederken, benim Fenerbahçeli olduğumu bilmiyorlardı. Fenerbahçeli olarak Beşiktaşlıların Süper lig şampiyonluğunu tüm kalbimle kutluyorum.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek