Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 10 Mayıs 2016, Salı 09:37:36 tarihinde eklendi. 1350 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAL LİGİ VE YILDIRIMSPOR - Metin Dikener

BAL LİGİ VE YILDIRIMSPOR

 Yıldırımspor, Kırklareli bölgesi süper amatör kümesinin son final maçında rakibi Vizespor’u yenememiş, maç 0-0 berabere bitmişti. Neticede Vizespor şampiyon olmuş, Yıldırımspor da ligi 2. Sırada tamamlamıştı. Statü gereği Kırklareli bölgesi Bal Liginde iki takımla temsil ediliyor. İşin garip tarafı Babaeskispor ve Lüleburgazspor da Bal liginden düşünce şampiyon olan Vizespor’dan sonra ligi ikinci sırada bitiren Yıldırımspor’da Bal liginde bölgemizi temsil etme şansı kazanıyordu. Bölgemiz süper amatör kümesinde şampiyon olmak tabiki çok önemli ama bana göre oynayacakları Bal Liginde başarılı olmaları çok daha önemli. Siz eğer kulüp olarak takımımız süper amatör kümede şampiyon oldu, biz takımımıza çok güveniyor, bu kadromuzla Bal liginde de başarılı olacağız derseniz sükute hayale uğrarsınız. Zira Bal liginde birçok takımın süper kadrolar kurduğunu, şampiyonluğa oynadığını, bulunduğu kentten maddi ve manevi büyük destek gördüğünü de sakın olaki unutmayın. Eğer siz yönetim olarak Bal ligi için gerekli transferleri yapamaz, takımı güçlü kılamaz iseniz Bal Liginde tek kelime ile misafirsiniz. Ben Yıldırımspor’un bölgemiz Süper Amatör Kümesi için iyi bir atak yaptığını, şampiyonluğa oynayacak iyi bir kadro kurduğunu en iyi bilenlerdenim. Yıldırımspor, güçlü başkan, güçlü yönetimi ile takımda eksik gördüğü mevkilere doğru ve yerinde transferler yapacağını dolayısiyle Bal liginde de Lüleburgaz futbolunu en iyi şekilde temsil edeceklerini düşünüyorum.

Yıldırımspor’un çok değerli Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine bu zorlu mücadeleye girmeden evvel sonsuz başarılar diliyorum.

Futbolda seyirci takımınızı çok sevebilir, bu söz güzelde o seyirci takımlarının oynadığı ligde iyi takım olmasını başarılı neticeler almasını ister. Eğer siz Yıldırımspor olarak seyircinizin stada gelmesini, tribünleri doldurmasını, sizi çoşku ile teşvik etmesini istiyorsanız iyi kadro kurmak ligde de başarılı olmak mecburiyetindesiniz. İşin aslı da bu, futbolun doğrusu da bu diyor, Lüleburgaz futbolunu önümüzdeki sezon Bal liginde temsil edecek Yıldırımspor Teknik Direktör ve futbolcularına da ayrıca başarılar diliyorum.

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek