HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 06 Mayıs 2016, Cuma 09:27:43 tarihinde eklendi. 1021 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZSPOR - Metin Dikener

LÜLEBURGAZSPOR

Bal liginden düşen Lüleburgazspor için şimdi iki yol var. Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri istifa edip kongre kararı ile ya yöneticiliği bırakacaklar ya da Teknik Direktörleri ve futbolcularıyla yola devam diyecekler. Tabii yinede bu kararı öyle ya da böyle kulüp başkanı ve yöneticiler verecek. Eğer eski yönetim devam ederse bizimde görüş ve düşüncelerimiz şöyle olacak: Bir defa Bal liginde oynayan takım kadrosu kesinlikle bozulmayacak. Bunun da nedeni; bu genç futbolcular hocaları ile Bal liginde yanyana oynadılar. Epey tecrübe kazandılar. Başkan hocaya nerede eksiğimiz var diyecek ve bunlar giderilecek.

Bu görüş ve düşünceler içerisinde Lüleburgazspor, bölgemiz süper amatör kümesinde rahat bir şekilde şampiyon olarak tekrar bal ligine yükselecek. Bu takım Bal liginde mi? Takımın kesinlikle düşme gibi bir derdi olmayacağı gibi, ligde de çok başarılı olacak. Lüleburgazspor Kulübü Başkanı sevgili kardeşim eğer yönetim kurulundan istediği maddi ve manevi desteği alamıyorsa, dışarıdan yönetime takviye olarak bazı isimler almalı. Yönetim güçlü olmalı.

Örneğin İkinci Türkiye Profesyonel liginde oynayan Lüleburgazspor’da 1980 ihtilalinden sonra Evren hükümeti kamuda çalışanlar spor kulüplerinde görev alamayacak dediğinde Vergi Dairesi Müdürümüz Sayın Rami Hıncal Kulüp Başkanlığından ayrılmak mecburiyetinde kalmıştı. İkinci Başkan Sayın Hilmi Özhisar Başkanlığa getirilmişti. Zor şartlar altında çalışan Başkanımız yönetimi güçlendirme adına beni ve arkadaşım Mustafa Çilek’i yönetime davet etmişti. Biz yönetime girdik, maddi ve manevi büyük destekte bulunduk. Lüleburgazspor’u 2. Türkiye Profesyonel liginde başarılı bir şekilde bırakarak kongremizi yaptık.

 

Ben şu köşeden Lüleburgazspor’un kuruluşundan bugüne kadar hizmet eden Başkan ve yönetimlerine sonsuz teşekkürlerimi sunarken, aramızdan ayrılıp bu dünyadan göç edenlere  Allah’tan rahmetler diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek