Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 05 Mayıs 2016, Perşembe 09:30:46 tarihinde eklendi. 978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ağlarsa anan ağlar “Gerisi yalan ağlar” - Ertan Bayer

Ağlarsa anan ağlar  “Gerisi yalan ağlar”

 Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi oğluna hasret öldü. Ağladı göz yaşlarını içine attı.

Cumhuriyet’in ilk şehidi Kubilay’ın anası oğlunu doğru dürüst göremedi. Oğlu Cumhuriyetin ilk şehidi oldu.

Atatürk’ün emperyalizmle mücadele eden en büyük lider olduğuna inanan ve emperyalizmle mücadele ederken asılan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan’ın anası ağladı.

Yaşı büyültülerek idam edilen Erdal Eren’in anası ağladı. “Bir sağcılardan bir solculardan” diyenlerin dedikleri sözler yerine gelsin diye asılan MHP’li gençlerin anası ağladı.

Sivas’ta ölenlerin anası ağladı.   Terörle mücadelede şehit olan askerlerimizin anası ağladı.  Gezi Parkı’nın kesilmesini engellemek için mücadele ederken kendi devleti tarafından öldürülen gençlerin anası ağladı.

7 Haziran’dan sonra birileri tek başına iktidar olsun diye oluşturulan suni terörle ölenlerin anası ağladı. “Ya Başkanlık ya kaos”  diyenlerin patlattığı bombalar yüzünden ölenlerin anası ağladı.

Suriye’ye girilsin diye karadan gönderilen havadan bize gelen füzelerden ölenlerin anası ağladı.

Atalarımızın “Ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar” dediği gibi bu ülke için sağcı ve solcu olarak mücadele verenlerin anası ağladı.

Yalnızca birileri ülkemizde yaşayanları kandırmak için ağladı. Anaları için ağladı, kendi çocukları dururken Mısır’da öldüğünü iddia ettiği biri için ağladı. Bu kişilere 12 Eylül ihtilalinde dokunan olmadı.  Onlar ağladıkça kazandı, kazandıkça ağladı.

Ama para kazanmak için ağlayanlara değil,  ideolojisi uğruna ölen çocukları için gerçekten ağlayanlara inanmak lazım.

Bizler için, için için ağlayan annelerimizin kıymetini bilmek lazım. 

 

Tüm iyi insanları yetiştiren annelerimizin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun.

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek