33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu yazı 19 Nisan 2016, Salı 09:30:23 tarihinde eklendi. 623 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ERGENE’NİN VE BAZI KAFALARIN VE AĞIZLARIN PİSLİĞİ? -

ERGENE’NİN VE BAZI KAFALARIN VE AĞIZLARIN PİSLİĞİ?

“Hani şu anti Tayyip” üzerine yayın yapan gazete var ya? İşte o gazete eskiden sadece çıplak kadın ve fuhuş hikayeleri üzerine yayın yapardı. Bir gün sayfalarında şöyle bir haber vardı “İzmirli Pakize, şöyle yakalandı, böyle yaparken görüldü vs.”

Tabi ki kocaman çıplak bir kadın resmi. Birinci sayfanın baş haberi. Ben naçizane uzun zamandır Türk basınını takip etmeye çalışırım. Aradan bir hafta mı geçti ne, bir de öğrendik ki “İzmirli Pakize” diye birinci sayfayı işgal eden o resim bir Alman magazin dergisinden kesilmiş. Haberde tamamen masada uydurulmuş.

Anlayacağınız, İzmirli Pakize falan yok. Peki, böyle bir haberi gazetenin baş sayfasına neden koyuyorlar? Dahası neden bir Türk kadınının ismini zikrederek böyle bir haber uyduruyorlar?

Size göre belki de sırf para kazanmak için, yani gazetenin daha çok satılması için. Ama olay hiçte öyle değil. Esas maksat edebiyatı ve sanatı belden aşağıya indirerek, her platformda cinselliği öne çıkararak, özellikle de namus duygusuna muhtelif haberler uydurarak ve ya böyle bir fuhuş, tecavüz, çocuk istismarı meydana geldiğinde onu gazete ve televizyonlar da boy boy, uzun uzun göstererek sürekli darbe vurmak bunların en önemli işleridir.

 Bu bir “para kazanma işi” değil “bir mücadele şeklidir”. Çünkü milletleri ve medeniyetleri çökertmenin en kesin yolu namus ve aile meftuhumunu zayıflatmak, ileri ki sürede de tamamen yok etmekten geçer.

 Türkiye’de ki hatta bütün dünyadaki bir takım medya ve çevreler durmadan namus ve aile nizamına sistemli bir şekilde saldırdılar. Namus ve aile düzenine saldıran çevreleri iyi inceleyin. Bunlar her zaman ya Siyonist, ya mason yada bunlardan beslenen çevrelerdir.

Neden ? Çünkü Siyonizm, insanlığa diz çöktürmek için önce onun moral değerlerini toptan yok etme savaşı veriyor. Son zamanlarda Karaman’da vaki olan bir çocuk istismarı meselesi konuşuluyor.

 Bazı televizyonlar yirmi dört saat bunu konuşuyor. Güya çok aleyhindeler. Fakat bilinmesi gereken durum ise “bir şey ne kadar çok konuşulursa o kadar reklamı olur. O kadar yaygınlaşmasına katkı verilir.”

Son zamanlarda bir parti başkanı açmış ağzını konuşuyor da konuşuyor. Hem de “Neden Vali konuşmuyor? Bakan konuşmuyor” diye afra tafra saçıyor. Yani herkes o meseleyi konuşmalıymış. Bir de öyle laf etti ki, burada nasıl ifade edeceğim bilmem. Bayan bakan birilerinin önüne yatmış. Bir zamanlarda “Ananın” demişti. Şimdi bu adamla nasıl konuşursun? Onun seviyesine nasıl inersin?

Mesela “Bende senin ananı” diyebilir misin? Asla. Bizim için bütün analar kutsaldır, ister Türk, ister Arap, ister Ermeni olsun. Ya da “O makama gelebilmek için sen kimlerin önüne yattın” diyebilir misin?”

Bizim kültürümüz müsait değildir, biz söyleyemeyiz. Ne diyor İmam Gazali  “Cahil ve ahlaksızlarla tartışmayın, kazanamazsınız. Zira ben hiç kazanamadım.”

Tekrar ediyorum. Bunlar bu tip sapıklıkları çok konuşarak Türk töre ve ahlakına zarar vermeye çalışıyorlar, tıpkı köprülere, barajlara karşı çıktıkları gibi.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek