HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 12 Nisan 2016, Salı 09:18:48 tarihinde eklendi. 1004 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

171’İNCİ YILLARINI KUTLUYORUM… - Metin Dikener

171’İNCİ YILLARINI KUTLUYORUM…

Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıllarını canı gönülden kutluyorum. Tüm Türkiye’de bu onurlu formayı giyenleri, bizim canımızın, malımızın, bu vatan topraklarının teminatı olan Polis Teşkilatına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bizler huzur ve güven içinde yaşarken vatan için hiç tereddütsüz canını verenlere şehit mertebesine yükselenlere Allah’tan rahmetler diliyorum.

Profesyonel olarak futbol oynadığım yıllarda Ankara’da, Bolu’da, Trabzon’da, Antalya’da, Diyarbakır’da, Konya’da, Adana’da, Çorum’da, İzmir’de, Kayseri’de Türkiye’nin daha birçok illerinde deplasmana gittiğimizde şehir içine girdiğimizde maçımızı oynadığımız stadlarda Stad içi ve stad dışı yaşadığımız tüm olumsuz olaylarda onları hep yanımızda gördüm. Futbolda yıllar geldi, geçti. Bu teşkilat ile yaşanan o güzel anılar hiç unutulur mu? Örneğin, Ankara’da Jandarma Gücünde futbol oynuyorum. Sivil elbiselerimiz Polis Kolejindeydi. Kapalı spor salonundan çıkıyor, Polis Kolejine geçiyorduk. Ankara’da sivilleri çekip geziyorduk. Türkiye boks finalleri Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda idi. Yeter Sevimli, Celal Sandal hem Polis Teşkilatının hem Boks Milli Takımımızın dünya çapında şampiyon boksörleriydi. Bu isimler ringe çıktığında ringe beyaz havlu atıldığını gördüm. Boks da ringe havlu atılmasının ne anlama geldiğini öğrendim. Arabamla Bursa’ya gidiyorum. Otoyolda birazda hızlıyım. Nedeni geç kaldım. Fakat Trafik ekiplerine yakalandım. Durumu anlattım, ne duruyorsun daha dikkatli yanıtını aldım. Buna benzer birçok yaşanan güzel anılar…

 

Sevgi ve saygılarımla ben de çok değerli Polis Teşkilatımıza nice nice yıllar ve sonsuz başarılar dileklerimi sunuyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek