Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu yazı 04 Nisan 2016, Pazartesi 09:21:29 tarihinde eklendi. 1029 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN SERDAR TÜRKEL - Metin Dikener

BAŞKAN SERDAR TÜRKEL

Kaynarca Belediye Başkanı Sayın Serdar Türkel ile konuşuyorum. Sevgili kardeşim, çok değerli Başkanım küçük bir kasabada Belediye’nin çok az bir geliri ile halkınıza en iyi ve en kaliteli hizmeti veriyorsunuz. Her konuda halkınız ile bu hizmetleri paylaşmasını, onları memnun etmesini biliyorsunuz. Benim merak ettiğim size sormadan geçemediğim bir konuya açıklık getirmenizi istiyorum. Sayın Serdar Türkel, ‘’Buyrun Metin Ağbi, sorunuzu sorun hemen cevabını vereyim’’ dedi. Sayın Başkanım, sorum kısa ve öz olarak sizler Belediye olarak, kasabanızda cenaze işlemlerini nasıl yapıyorsunuz? Sevgili kardeşim, saygıdeğer Başkanımdan anında yanıt alıyorum; ‘’Bizler Belediye olarak, ayda bir halkımız ile toplantılar yapıyoruz. Vatandaşım benden ne istiyor, Belediye’den ne bekliyor? Bunları geniş bir şekilde konuşuyoruz. Cenaze konusuna gelince Belediye meclis üyelerimiz ve halkımız ile şu karara vardık: Belediye ne için var? Onu beğenerek, güvenerek seçen, göreve getiren halkıma hizmet etmesi için değil mi? O halde biz de halkımızın bize verdiği maddi ve manevi güç ile iyi gününde, kötü gününde ölümlü hüzünlerde de Belediye olarak yanında ve de hüzünlerine ortak olacağız dedik. Belediyemiz tarafından hiç kimseye ayrım yapmadan defin işlerini fevkalade bir şekilde yerine getiriyoruz. Böylesine hüzünlü günlerde Belediye olarak, o ailenin yanında olduğumuzu defin işlerini yaparak cenazeye gelenleri ağırlayarak bir nebze olsun rahatlatıyoruz. Biz Belediye olarak, maddi ve manevi gücümüzü kimden alıyoruz? Halkımızdan, o halde biz de halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Kaynarca Kasabasında Belediye’nin varlığını yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle halkımızı memnun etmeye çalışıyoruz.’’

 

Kaynarca Belediye Başkanı Sevgili Kardeşim Sayın Serdar Türkel’e sorularımızı cevapladığı ve verdiği tüm bilgilerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Darısı da bunu yapamayan Belediyelere olsun.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek