HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 01 Nisan 2016, Cuma 09:36:34 tarihinde eklendi. 633 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YETİŞ EY ABD, TAYYİB’İN ELİNDEN KURTAR BİZİM SOLCULARI -

YETİŞ EY ABD, TAYYİB’İN ELİNDEN KURTAR BİZİM SOLCULARI

     Yahu bilirdim de, bu kadarını hiç tahmin edemezdim.

Neyi mi? Tabi ki bizdeki solcuların bu kadar Amerikan hayranı olduklarını. Ne hayranlığı canım? Düpedüz uşak bunlar, uşak. Daha da beteri, bunlar doğrudan doğruya Amerikan askeridir.

Amerikan menfaatleri için ölüyorlar. Uşaklarının zirveye çıktığı iki olay oldu geçen hafta. Birincisi Rıza Zarraf, meselesi. Bu delikanlı Amerika’ya gitmişte orada “Aranan cesur” savcı bunu yakalamışta. Peki suçu neymiş? Bizim solcu ve Fetö’cülere göre Türkiye’de hırsızlık yapmışta ondan tutuklanmış. Hayret yahu. Türkiye’de hırsızlık yapanları Amerika’da tutukluyorlar mı? Bu güne kadar hiç duymamıştım. Yahu, şunun doğrusunu söyleseniz ya. “Amerikan menfaatlerine aykırı ticaret yapmıştır” deseniz ya. İşin aslı budur. Rıza Zarraf denen bu delikanlı Amerika’nın İran’a koyduğu ticaret yasağını delmiş. Kazandığı paraları da Amerikan bankalarına değil, Türk bankalarına yatırmış. Anlayacağınız “Amerika’nın zararına, Türkiye’nin yararına” ticaret yapmış. Öyleyse bu adamı asmalıdır, kesmelidir. Para dediğin Amerika’nındır. Türkiye’yle sadece yaptığı uşaklık nispetinde borç  ve hibe gibi falan verilir.  Amerika’nın menfaatlerinin koruyup kollayıcıları da bizim solcular ve Fetö’cülerdir. Siz hiç Amerika’ya para kazandıranların orada cezalandırıldığını duydunuz mu? Neyse bu kafa karıştırıcı olayla zihinler allak bullak olurken birde gazeteci kimlikli ajanları var, oda geçen haftanın gündemiydi. Türkiye “İlla da IŞİD’e yardım ediyor” iddiasını ispatlayıp Türkiye’yi batı emperyalizminin nezdinde suçlamaya ve cezalandırmaya çalışanların Türkiye’de ki ajanlarının mahkemesi vardı. Hayret mahkeme salonuna kimler geldi biliyor musunuz?  PKK Milletvekilleri,  CHP vekilleri, bir de İngiliz, Fransız ve Hollanda büyük elçileri.  Vay anasını be.  Bu gazeteci güya bizim gazetecimiz. İngiliz’e, Fransız’a, Hollandalıya, ne oluyor? Ulan burası sömürge mi? Geçmişe bakın dünyada en çok sömürgesi olan devletler sırasıyla bu alçaklardır. Başta İngilizler, ikinci Fransızlar ve Hollandalılar.  Sömürgecilikten alışkanlık yine Türkiye’ye ayar vermek istiyorlar.

     Ah ulan ah. Keşke atalarım gibi güçlü olsaydık da, şu namussuzların ellerine kelepçeyi hemen taksaydık da, doğruca yedi kule zindanlarına postalayabilseydik.  Ama o da olacak, hele biraz daha çalışalım. O namussuzlar da zaten o günlerin gelmesinden korkuyorlar. Ondan sebepte ne kadar uşakları, ne kadar ajanları varsa doğuda, batıda hepsini tam kadro harekete geçirdiler. Yıkamayacaklar ulan, yıkamayacaklar. Bu millet bir kere şahlandı. Yalanlarınız, iftiralarınız, uşaklarınız, bölücüleriniz hepiniz, topunuz bu millete vız gelirsiniz.

Gelelim CHP ve PKK’lı milletvekillerine. Bunlar orada ne arıyorlardı? Ben söyleyeyim. Hani dedik ya Fransa, İngiltere ve Hollanda elçiliklerinin adamlarını, ajanlarını savunmaya geldiğini söyledik ya. Bunlarda en büyük sömürgeci ülkeler, dedik ya. Unutmayın ki, her sömürgecinin içeride birde iş birlikçileri olur. Onlarda işte o işi yapıyorlar. Şimdi anladınız mı?

 

Saygılarımla 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek