Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu yazı 01 Nisan 2016, Cuma 09:36:07 tarihinde eklendi. 887 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAL LİGİ - Metin Dikener

BAL LİGİ

Bölgesel Bal Liginde mücadele eden Lüleburgazspor, iç sahada en önemli maçta ilk devreyi 1-0 mağlup olarak kapattığı Edirnespor karşısında ikinci devre ilk evvela beraberliği son dakikalarda attığı golle galip gelmesini bildi. Bu alınan 3 puan Lüleburgazspor’a bir parçada olsa rahat nefes almasını ve büyük moral bulmasını sağladı. Lüleburgazspor’un bu hafta İstanbul’da Arnavutköy Belediyespor ile oynayacağı maç şimdi çok daha önemli. Nedeni? Bir defa Lüleburgazspor, bal liginde kümede kalma mücadelesi veriyor, oysa rakip ligten bana göre düşmüş durumda zira ligi üst sıralarda bitirse İstanbul grubundan tamamen kopması ve en alt sırada olması bu takımı lig statüsüne göre otomatikman küme düşürüyor. Lüleburgazspor bu deplasmandan galip olarak dönerse, kendisini lig de kalma adına çok rahatlatır. Lüleburgazspor bu maçtan bana göre en kötü rakibiyle berabere kalarak yine bir avantaj sağlamış olur.

Bal liginde bölgemizi temsil eden ikinci takım Babaeskispor da bu sene istenen düzeyde değil, 12 puanla puan cetvelinin en alt sırasındalar. Babaeskispor, bu hafta iç sahada güçlü Çengelköyspor ile oynuyor. Çengelköyspor’un lig de iddiası var mı? Yok. Düşme derdi var mı? Yok. Babaeskispor maçı alabilir mi? Bu soru cevabını sahada bulur.

Kocaelispor bal liginde şampiyonluğunu haftalar önce açık ara ilan etti. Üst sıraların işi bitti.

 

Bu lig de tüm heyecan büyük mücadele ve çekişme Lüleburgazspor mu? Babaeskispor mu? bu lig de kalacak. Bu soruda çok az da olsa bu hafta netlik kazanacak. Ben genç Lüleburgazspor takımının zorluğu yenerek, Arnavutköy Belediyespor maçından Lüleburgaz’a puanla döneceğine tüm kalbimle inanıyor, teknik ekibe ve futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek