Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 04 Mart 2016, Cuma 09:27:43 tarihinde eklendi. 446 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HOCALI DRAMI VE HER FELAKETTE BİRÇOK İHANET -1 -

HOCALI DRAMI VE HER FELAKETTE BİRÇOK İHANET -1

Bundan 24 yıl önce Ermeniler Azerbaycan’a ait toprakları işgal etmişlerdi. 1992’den beridir Azeri kardeşlerimize ait şimdiki topraklarının yüzde yirmisi miktarındaki vatan parçası Ermenistan işgalindedir. Bu işgalden alabileceğimiz çok ders vardır. İsterseniz almamız gereken dersleri şöyle sıralamaya çalışayım. Birincisi, kuzeyimizdeki Rus ayısının ebedi Türk düşmanlığıdır. Bu alçaklar, kurulduğu beş asırdan beridir hep Türk kanı içerek şişmiş asla da doymamıştır. Karabağ ve Hocalı dramında da haksız ve vicdansız bir şekilde Ermenilere yardım etmişler. Soydaşlarımızın soykırıma uğramalarına fiilen katılmışlardır. İkincisi, biz şu propagandayı bir türlü öğrenemedik. Ölen biz, katliama, soykırıma uğrayan biz, toprakları işgale uğrayan biz, bağırıp çağıran ağlayıp sızlayan onlar. Dünyada onlara inanıyor, hayret.

Benim aklımın alamadığı bir başka şey daha var. Sekiz asırdır Ermenilerin yegane koruyucusu biz Türklerdik. Neden Ermeniler bizi değil de Rus’u, Fransız’ı, İngiliz’i tercih etti? Bunu da istihbaratçılarımız ve devlet büyüklerimiz düşünsün. Üçüncüsü, bir de orada İran belası var. Türkiye,  Ermenistan’a sınırlarını bu olaydan sonra kapattı.  Ermeniler ekonomik sıkıntı içerisine düştüler. Tek nefes alabildikleri sınır İran oldu. Güya İran Müslüman, güya yüzde otuzu Azeri Türkü ama İran maalesef olaylara “Pers ve Sasani” ırkçılığı açısından bakıyor, her zaman Ermenilerin yanında yer alıyor. Dördüncüsü ve de en önemlisi “İHANET”. Azerbaycan bağımsızlığına o günlerde yeni kavuşmuş. Rus’lar o zengin toprakların ellerinden çıkmasını tam olarak hazmedebilmiş değillerdi. Öyle ya hem üzerleri ziraat yapmaya son derece elverişli, altıysa petrol denizi o güzelim topraklar ellerinden çıkmıştır. Azerbaycanlı kardeşlerimiz yeni bağımsız olmanın kargaşasını yaşarken Rus ve Ermeni birlikleri baskın şeklinde Karabağ’a girdiler. O zamanki Cumhurbaşkanı Elçi Bey topraklarını korumak için bütün askerlerini o yöne sevk etmişken “Suret Hüseyin Of” diye alçak bir albay darbe teşebbüsünde bulundu.

“Bütün darbeciler alçaktır.” Darbı misali bu Hüseyin Of’ta Azeri kardeşlerimizin cephelerde savaşırken arkadan vurarak Ermenilerin işgaline zemin hazırlamış oldu.

Sonra da bu satılmış köpek,  Azerbaycan’da tutunamayarak Rusya’ya gidip yerleşti. Moskova’da yaşaması bile onun ne hain satılmış olduğunu gösterir.

Şimdiki Türkiye’de ki hainlerimiz.

Büyük Millet Meclisinde ki siyasi partilerimiz 26 Şubat oturumunda Hocalı katliamının yıl dönümü münasebetiyle Ermenileri bir kınama bildirisi yayınladı. Mecliste 4 parti var. Ak Parti, MHP, CHP bu kınama bildirisine imza attı fakat HDP ise atmadı. Yani Ermenilerin yanında yer aldı, iyi mi?

 Geçen günde Demirtaş güneydoğuda bir yerlerde konuşuyor diyor ki; “Başbakan Ermeniler üzerinden Kürtleri tehdit ediyor…” Be vicdansız Ermeniler 1915 olayları öncesi Kürtleri kesti. Kürt kadınlarına tecavüz etti. Kürtlerin evlerini yakıp yıktı, şehirlerini haritadan sildi. Eğer Türkler Ermenileri sürdülerse Kürtleri kurtarmak için bunu yaptılar, sen Ermeni misin yoksa Kürt müsün?

 

Saygılarımla 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek