Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu yazı 08 Şubat 2016, Pazartesi 09:23:03 tarihinde eklendi. 859 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MİLLETVEKİLLERİMİZ - Metin Dikener

MİLLETVEKİLLERİMİZ

Milletvekili seçimleri oldu, bitti seçilenler Ankara’ya gitti. TBMM’de yemin etti ve aradan aylar geçti. Artık onlar bölgemizin çok değerli milletvekilleriydi. CHP’den Sn. Turabi Kayan, Sn. Vecdi Gündoğdu AK Parti’den Sn. Selahattin Minsolmaz. Onlar ilk evvela milletvekili adayları idi. Seçmenlerinin iş yerlerine, köylerine, kahvehanelerine dahası bölgemizin en ücra köşelerine oy istemeye gitti. Vatandaşlarda sandığa gidip oylarını verdi, vatandaşlık görevini yerine getirdi. Neticede CHP’den Sn. Turabi Kayan, Sn. Vecdi Gündoğdu AK Parti’den Sn. Selahattin Minsolmaz Kırklareli milletvekili olma başarısını gösterdi. Bu çok değerli sevgili milletvekillerimiz fırsat buldukça, meclis tatil olunca seçim bölgelerine geliyor. Seçmenleri ile buluşup konuşuyor. Kendilerine teşekkür etmeyi de unutmuyor. Tüm etkinlikler içerisinde boy gösteriyor. Tabi bana göre de en önemlisi zaten bu değil mi? Sizler seçilmeden evvel seçilmek için ne kadar çalışarak gayret gösterdiniz. Şimdi seçildikten sonra da bu tür ziyaretlerde bulunacaksınız. İşin aslı da doğrusu da bu. Tatlı diliniz, güler yüzünüz, sevgi ve saygı ile milletvekili seçildiniz. Dikkat ediyorum, bu görüş ve düşünceleri Sayın Milletvekillerimiz fazlasıyla yerine getiriyor. Ben siyasetin içerisinde değilim ama Ak Parti’de birçok konuları nedenleri ile çok iyi biliyorum. Bilhassa Ak Parti Milletvekili Sevgili Kardeşim Sayın Selahattin Minsolmaz’ı seçim bölgesindeki fevkalade geçen tüm çalışmaları ile yakinen izliyorum, Onun bu çalışmalarını da takdir ediyorum. Hem Kırklareli’ne hem de Lüleburgaz’a aynı mesafede durduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bir de çok önemli gördüğüm bir hususu da şu köşede yazmadan geçmek istemiyorum. Ak Parti’nin 2. Sıradan milletvekili adayı olan seçilmese de seçilene tam manası ile lokomatif görevini üstlenen sevdiğim, saydığım ve takdir ettiğim Sayın Turan Altıntel’e de çok teşekkür ediyor, candan kutluyorum. Onun sporcu dostluğunu, spor sevgisini en iyi bilenlerdenim.

 

Seçimler oldu bitti, aylar geldi geçti, seçilenler bizleri temsil etmek üzere Ankara’ya Milletvekilimiz olarak gitti. Onlar bizim sizin hepimizin sevdiği, takdir ettiği milletvekilleri… Hepsini bir kere daha tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Yazdır Paylaş
Diğer Metin Dikener Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek