Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 22 Ocak 2016, Cuma 09:39:57 tarihinde eklendi. 506 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SİZ HER TÜRKÇE YAYIN YAPAN MEDYAYI YERLİ SANMAYIN -

Sakın ha siz okuduğunuz her Türkçe gazeteyi Türk, her Türkçe seyrettiğiniz televizyonu Türk televizyonu, her Türkçe yayın yapan medyayı da Türk medyası sanmayın.
SİZ HER TÜRKÇE YAYIN YAPAN MEDYAYI YERLİ SANMAYIN

 Türkçe programı olan her partiyi Türk partisi, meclisteki her vekili Türkiye bütçesinden maaş alan parlamenteri Türk vekil, Türkiye mebusu sanmayın. Keşke bu ülkede yaşayan, bu ülkeden menfaatlenen, suyunu içen, toprağını kullananlar bu ülkeyi sevseler, sevebilselerdi. Keşke bu ülkede doğup büyüyenler, bu ülkede malı mülkü, çoluğu çocuğu olanlar, sonunda da yine bu ülkede ölüp bu topraklara gömülecek olanlar hepsi bu ülkeyi sevebilselerdi, zararları olmasaydı, engelleyici, yıkıcı olmasalardı.

Fransa’da bomba patlayıp ölenler olduğunda gayet munis, gayet merhametli, gayet sevecen bir şekilde “Fransa evlatlarına ağlıyor.” Türkiye’de bomba patladığında ise bu ülkeye en çok zarar verebilecek kelimeleri arayıp bulup onları kullanarak “Katliam ülkesi” manşetini atabiliyor. Şimdi bu gazete Türkçe yayın yapıyor, bu Türk gazetesi mi? Fransa için “Evlatlarına ağlıyor” Türkiye için “Katliam ülkesi”. Evet bu gazeteyi senin benim gibi Türk ismi taşıyanlar çıkarıyor, Türkiye’de basılıyor ve bu ülkenin insanları okuyorlar, hem de Türk parası vererek. Bu gazetenin adı da “Cumhuriyet”tir.

Daha önce çok yazdım. Yine bir medya grubu bir sürü televizyonu ve gazetesi var.

Birkaç yıl önce Hollanda’da bir uçağımız yere çakıldı, birkaç kişi ölmüştü. O medya grubu televizyonuyla, gazeteleriyle Türk Hava Yolları aleyhinde bir aya yakın yayın yaptı.

Sonra Alman “Lufthansa” Hava Yollarına ait bir uçak Fransa’dan Almanya’ya uçarken pilotu tarafından bir dağa çarptırıldı. Yolculardan hiç kurtulan olmadı, bizdeki o medya “LUFTHANSA” Hava Yolları aleyhinde tek kelime etmedi. Bu alçaklarda yayın yapıyorlar, kazandıklarını bu milletten kazandılar. Üstelikte bunlar ülkenin en zengin ve itibarlıları.

Şimdi yine soruyorum, bu alçaklar Türk mü? Yerli mi? Bu ülkenin gazetesi, televizyonu, medyası mı?

Bu dediğimde Doğan medyasıdır. Bunları milletimiz tanımalıdır. Çünkü bunlar yaptıkları yayınlarda milletimize yol gösteriyorlar. Destekledikleri partiler var. Partilere Genel Başkan seçiyorlar. Mesela Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına seçtiren, ilk anda en büyük medya desteğini sağlayan Doğan medyasıdır, ben bunları her zaman izlemeye devam ediyorum. Ülkesine, milletine, ülkenin milli menfaatlerine bu kadar düşman olan bir medyanın kendisinden ve seçtirdiğinden ne hayır gelir?

İşte seçtiklerine bak. Adam Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekilidir. Kendi sitesinde tweet atmış, diyor ki “Eğer İran’la Türkiye arasında bir savaş çıkarsa ben İran’ın yanında yer alacağım.” Benzeri bir kelimeyi İran meclisinde söyleyebilecek bir vekil var mı acaba? Eğer bir vekil söylese onu İran’da ne yaparlar acaba? Bırak İran’ı dünyanın herhangi bir ülkesinden böyle bir vekili barındırırlar mı? Meclise sokarlar mı? Ama Türkiye’de olursa, hele de CHP’li olursa aslan gibi olur, gül gibi alkışlanır. Sahi onun gibi kaç tane var acaba? Bilsek de ona göre tedbir alsak. Olur ya, yarın İran’la bir savaş falan yaparız, bizi arkamızdan vurmasınlar. Önce onları etkisiz hale getirelim ki, sonumuz felaket olmasın. Ya işte beyler. Çok zor bir ülkede yaşıyoruz. Ülkemiz cennet cennet olmasına da, bütün zararlı mahluklar da, bütün haşeratta maalesef içimizde toplanmış. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Size “diktatör” deyip duruyorlar. Bence hiçte öyle değilsiniz ya. Ne olur birazcık oluverin de şu haşeratın sesini birazcık kısıverin. Hiç olmazsa Mustafa Kemal’in binde biri kadar olsun otoritenizi kullanın, kullanın ki şu cennet vatanımızı cehenneme çevirenlerin sesleri biraz olsun kısılsın. Yoksaa, eğer onların ellerine bir fırsat geçerse hepimizin nefesini saniyede keserler.

 

Saygılarımla

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek