Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu yazı 08 Ocak 2016, Cuma 09:23:06 tarihinde eklendi. 660 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Mİ PKK’YA ÇOK YARDIM EDİYOR, YOKSA AK PARTİ Mİ DAEŞ’E ÇOK YARDIM EDİYOR? -

CHP Mİ PKK’YA ÇOK YARDIM EDİYOR,  YOKSA AK PARTİ Mİ DAEŞ’E ÇOK YARDIM EDİYOR?

 

Uzun zamandan beridir birileri Türkiye’yi “DAEŞ’e yardım ediyor” diye karalamaya çalışıyor.

Hani her platformda Türkiye’yi karalamaya çalışan birileri var ya. Bu durum sadece bu güne mahsus bir olayda değil haa. Ben kendimi bildim bileli Türkiye’nin meseleleriyle ilgilenmeye başladığımdan beridir bu şeytanları görüyorum. Güya Türkiye DAEŞ’e yardım ediyormuş, güya DAEŞ’in kullandığı mühimmat Türkiye’den gidiyormuş. Güya Türkiye DAEŞ’ten petrol alıyormuş, güya Türkiye DAEŞ’e SARİN gazı satıyormuş, veya yapması için malzeme temin ediyormuş. Yahu DAEŞ ne zaman sarin gazı kullandı ki? Veya sarin gazıyla kaç kişiyi öldürdü ki?

Öbür taraftan ESED her gün yüzlerce insanı öldürüyor, kimyasal gaz kullandığını dünyada bilmeyen yok. Bu zibidilerden çıt yok. Özgürlük isteyenlerin üzerine, Türkmen kardeşlerimizin üzerine her gün, her saat Moskof Ayısı bomba yağdırıyor, bunlardan ses yok. Adamlar makarna, bulgur tırlarını bombalıyor bu heriflerden çıt yok. Çocukları, kadınları öldürüyorlar, fırın önlerinde ekmek sırası bekleyen çocukları varil bombalarıyla, Rus uçaklarıyla katliam yapıyorlar bu adamlardan çıt yok. Bu güne kadar yarım milyona yakın insanı öldürdüler, bu adamlarda çıt yok. Siz hiç Kılıçdaroğlu veya adamlarından katil Esed veya katil Moskof aleyhinde tek laf duydunuz mu?

Akdeniz ve Ege denizinde binlerce çoluk çocuk boğuldu, sorun bakalım onlara siz DAEŞ’ten mi, yoksa Esed’den mi kaçıyorsunuz? Hem sonra siz Türkiye aleyhinde bir belge bulduğunuzda hemen onu dünyaya ilan mı edersiniz? Veya da Türkiye kiminle kavgalıysa onlara mı mesela Rusya’ya mı koşarsınız?

Adliye önlerinde o malum tırları kastederek bağırın “O tırlar DAEŞ’e  gidiyorduuu”  diye nara atan hain avkatları çok gördük. Sizin derdiniz Erdoğan’la falan değil bizatihi Türkiye’yle.

Kılıçdaroğlu konuşuyor: PKK’lıları kastederek “O arkadaşlar…” devamla “ O hendekleri kim kazıyorsa…” Yani hendekleri kazanları tanımıyor. Yani kim olduklarını bilmiyor. Şöyle dolu dolu PKK’nın aleyhinde konuştuğunu duymadık, görmedik. Zaten 6 Haziran seçimlerinde “PKK’lılar barajı aştı” diye kimisi davul çaldırdı, kimisi pilav dağıttı, kimisi de sevinçten zil çalıp oynadılar. Halbuki PKK’ya dünyanın her yerinden yardım geliyor. Sur’da 6 adet Rus’un yakalandığını kandil operasyonunda öldürülen Almanları gördük. Suruç’ta, Sur’da sarı sarı PKK’lılar var, her biri bir Avrupa ülkesinden sayısız Ermeni mevcut. Bunlar CHP’ye hiçbir şey demiyor.

DAEŞ’e yardım ettiği söylenen bu hükümet her gün birkaç DAEŞ’liyi ya öldürüyor yada yakalıyor. Bu nasıl yardım?

Erden Erdem gelmiş, konuşmuş. Rus televizyonlarında “Türkiye’yi karalama” sözleriyle, birde “Eğer Türkiye’yle İran arasında bir kavga çıkarsa ben İran tarafında olacağım” sözleriyle tanımıştık kendisini. Sık sık korkmadığından bahsediyor.  Demek ki var bir güvendiği. Mesela Rus’lardan veya İran’dan güvence almış olabilir. Hani diyor ya kendisi “Bu ülkede hain damgası yiyen bir ay yaşamıyor” diye, eğer gerçekten bir aydan fazla yaşarsa, demek ki Rus veya İran istihbaratı korumaya almış olacak. Eh ne olsa İran yanında savaşacağını ilan etmiş bir adam. Sahi İran yanında savaşacak bunun gibi Türkiye’de kaç kişi var acaba?

Vay bee, nerden nereye. Eskiden dinle, camiyle, namazla birazcık alakası olanları Humeynicilikle, İrancılıkla itham edenler, şimdi kendileri ilan ediyor “Ben Türkiye’ye karşı İran yanında savaşırım” diye. Bunları Anıtkabre gidip şikayet edeceğim.

Saygılarımla

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek